13/10/14

kami tak layak tapi tak semestinya kami mampu




Malas nak pung-pang. Sigh!

8 comments

13/10/14

pong pang2 pun tak guna dah kan fara

13/10/14

Betul.. tak semestinya tak layak dapat, mampu dalam semua segi.. maka kita dok je dendiam kat tepi..

Ramai yg tak layak dan tak mampu fara. Tapi last year saya try jugak. Alhamdulillah dapat. Buat beli barang² dapur. Memang habis kat situ jer.

tak layak jugak nie..huhuhuuu,...

golongan pertengahan memang tak dapat apa2. sabar je la..nak marah ,dah ramai yang marah..kita yang sebesar semut ni kalau marah pun tak de sapa nampak.

13/10/14

Saya pun tak layak dapat BRIM.. Nak kata mampu tak jugak.. Cukup-cukup makan je dan dapatlah simpan sikit..

eii,, aku geram.

14/10/14

kannnn...sobs sobs sobs...

Catat Ulasan