14/10/14

ssc idaman kalbu

Budak clingy memang suka melekap kat dada mommy or papa. Jangan harap nak duduk dalam stroller. Pffftt!
Saya tengah struggle menabung untuk top-up duit, semata nak beli carrier Khadeeja. Hehehe~ Nampak tamak di situ, kan? Bukan tamak ya tapi demi kesihatan anak dan kesihatan pinggang mommy dan papa. Struggle menabung tu bukan bererti saya berlapar. Tidak sama sekali. Tapi struggle menghalang diri dari shopping baju, skirt, shawl, kasut (sobs!) mommy. Huhuhu!

Dah berjaya beli nanti, saya tayang dalam blog ya? Saja je nak show-off. Jangan marah!




5 comments

tak marah, tak marah.. sila la share. tak sabar aku nak tunggu. hehe.

14/10/14

In syaa allah mudah2an cepat dapat beli untuk anak kan fara

cantik!tapi kami tak biase pakai nie..

Nak beli carrier, baby seat..mmg better invest in a good quality...mmg a bit mahal, tapi berbaloi pakai..especially kalau carrier tu, beli yg murah mmg sakit pinggang/ belakang badan ..

Apa salah nya tayang pun..bagi semangat pada orang lain supaya kumpul duit kalau nak barang yang terbaik..:)

Catat Ulasan