10/11/14

stylo aydin



Selfie dari Aydin sendiri. Sedar-sedar je, ada dalam Gallery. Mommy edit sikit. Maka, bermodal-lah mommy untuk up entry. Hahahahah!

Muhammad - Rasulullah, Aydin - Orang-orang yang kembali (ke jalan Allah), Isyraf - pengawas(an)

Hari Isnin selepas happy weekend, apa yang kita boleh expect? Lemau!

12 comments

habis la..dia dah pandai selfie..silap2 dia upload gambar dia kat fb guna akaun mama dia..jheheheh

habis la..dia dah pandai selfie..silap2 dia upload gambar dia kat fb guna akaun mama dia..jheheheh

Amboi terernya aydin, bagi idea pada mama update blog eh..:)

Habis la..dah pandai selfie dah..lepas ni dia upload pulak gambar dia kat Fb guna akaun mama dia..heheh

10/11/14

Rock oo... :)

cewahh.. pandainya bergaya..

Amboiii...dah pandai selfie. Memang stylo lah. Nak buat menantu bolleh...ekekeke...

As-salam fara..

mmg stylo hensem boy ni.. budak2 skrg kecik2 dah pandai selfie kan.. comel aje..

saya cuti hari ni...so saya garing! hahaha..

eh, last Sat saya ada event kat Kelana Jaya...lepas tu saya ronda2 belakang Giant Kelana Jaya cari restoren Sebelah tu...tak jumpa!!! hahahaha...dia belakang Giant besar ke,atau Giant lama ( the 1st Giant in Malaysia)?

11/11/14

Walaupun lemau di hari Isnin tapi kita antara yang gagah hadirkan diri bekerja di pejabat.. kalau nak bandingkan mereka yang jenis kaki MC.. ;)

11/11/14

uiii stylo mylo abam long ni..hehehe

11/11/14

amboihhhh hensem..hihi

Catat Ulasan