23/03/11

terima kasih daun keladi!

Saya terima ini tadi...

Kredit untuk Sahrom


Dan juga...


...sebab yang terawal follow saya.

...yang selalu tinggalkan jejak juga.

Eh, riang betul rasa di hati!

P/S - Orang kata, memberi itu lebih mulia dari yang menerima.

5 comments

23/3/11

hehehe...ri ni baru perasan...mommy kena sampuk ke polo blog saya...hahaha...blog tak berapa beh pun blog saya tu...dah malas nak update

assalamualaikum sdri...

wah!!! terharunya saya..komen saya jadi entri sdri pada hari ini..jutaan terima kasih sekali lagi dari saya..saya amat-amat menghargainya..:-)

semoga ikatan ukhwah sesama blogger kan semakin erat lagi...

p/s: saya tercari2 butang follower sdri tetapi tidak berjumpa..adakah saya yang rabun atau memang ia tidak wujud???

23/3/11

walaupun sedikit.. begitu terkesan kan?..

JOM KE: ALL IN ONE

rasanya sejak 1st time kid masuk sini..
tak perasan mana butang follower tu la..
kan kan?
sembunyikkan ek.. :P

cikmOt
tak kene sampok la....sbb suke bace. simple je. tak beh ke? enjoy je bace...syok! rerajinlah update sbb t indu!

sahromnasrudin
waalaikumussalam,..tak jumpe ke button follow? sy mmg tak appear kan follower tu...takpe, klu cik sahrom jumpe button tu, nsb saya baiklah...klu tak jmpe pun x pe...janji cik sahrom tak lupekan blog sy yg x seberapa nie =)

nur
sgt berkesan dlm ati...sgt besar ertinye bagi saya...bkn aje yg follow, malah yg tinggalkan jejak pun...

abah dan mak haqq
a`ah la kid...mmg saje sembunyikan. hahahahah! tak penting pun sape follow sape....janji tak lupe jengah blog saye...mcm kid, setia je bace blog saye nie...=)

Catat Ulasan