8/06/11

kenapa pok amai-amai?

Muzik adalah salah satu cara yang baik untuk membantu anak anda belajar dan mencurahkan perasaan kepada dunia.

Positive Parenting







Keyboard 'usang' buatan Siam. Bekas kepunyaan Mak Su di kala kecil-kecil dulu.
Lagu pertama Aydin - Pok Amai-Amai

11 comments

selama ni saya langsung tak dapat tangkap yang pok amai amai tu adalah tepuk ramai ramai~~malang kan saya? haha~~

wah aydin dh pandai main keyboard yea.. bole jadi musician nie..

wah.. so kiuttttt.. tapi mesti bising kan kalau tak kira masa.. hahaha..

8/6/11

wah..bagus..nnt besa jadi ahli muzik ya sayang..

dah besar boleh jadik ahli muzik nih..:)

8/6/11

jom enrol music class jom!

wah ...kaki dan tangan seiring ...hehe

9/6/11

Main dengan kaki...

OK, cool!

haha.. tangan kaki semua naik atas keyboard ye. dahsyat.. (baca:hebat...)

9/6/11

mak aii bujal x ni mesti tak nyanyi lagu ni masa kecik2 kan?..

semoga nanti aydin pandai men lagu happy birthday to mommy dia macam dalam iklan susu tu..

muzik ngan kanak-kanak sinonim. wah antik tu keyboard.

Catat Ulasan