3/10/11

ya! serigala jadian itu sangat kacak hingga membuat saya termimpikan ia tatkala tidur selepas makan tengahari!

Andai saya diberi peluang menjengah ke alam fantasi...

Saya memilih watak Bella. Dan andai saya diberi pilihan antara serigala dan puntianak, sudah tentu saya memilih Jacob Black kerana adrenalin si kacak itu bisa buat saya jatuh cinta.

Kembali ke alam realiti. Jangan mulakan hari ini dengan keluhan. Selamat hari Isnin!

46 comments

Andai kakak berfantasi, kakak mahu ada tikar terbang atau penyapu terbang macam cerita Harry Potter tu...hihi.... boleh kakak jumpa Fara...:)

3/10/11

saya pilih watak Carl Fredricksen.sayang bini,sayang budak dan penuhi impian walaupun umur da 78~he~~

*dari carita UP.

3/10/11

kita suka dua-dua tapi lebih kepada vampire, tapi suka body jacob..haha

Hahaha berpijakdibumiyangnyata. Tapi, kadang2 berangan sonok gak, wajah tersenyum je, hati berbungga, bukakah itu pemangkin untuk ceriakan hari-hari anda. ^_^

hahaha...

monday blues ek...

layan je lahhhh

3/10/11

Cheh... tiada siapa impikan hantu melayu si toyol....

3/10/11

ye..silala kembali kepada alam realiti...
=)
selamat hari isnin =)

Andai saya diberi pilihan, sudah semestinya saya memilih menjadi vampire kerana sekarang pun saya sudah menjadi sebahagian daripada V sejurus saya melangkah setapak ke kediaman saya yang misteri itu...kediaman saya yang kejiranannya didiami antara lain uncle Dracula, bro van Helsing, auntie poltergeist..etc..hik!

no no ... i luv monday! :) & friday too..hehehe..

3/10/11

NASIB BAIK DALAM MIMPI TU SERIGALA TAK GIGIT... :)

3/10/11

@Kakzakie

Kak, jgn lupa kayu sakti utk sy!

3/10/11

@bujal X

Oh, pakcik yg rumahnya terbang ke angkasa tu?

3/10/11

@missbby

Hahahahah! Vampire tu pucat lesi. Klu mati, tinggal habuk je.

3/10/11

@Hana Soffelia

Sebab tu sy memilih utk berfantasi seketika sebelum berpijak di bumi nyata!

Heheheh!

3/10/11

@mamaNoriz

Hahahahahah!

3/10/11

@gedek!

Forks dengan Bandar Sunway tu terlalu jauh jaraknya. Sebab tu berani pilih mereka. Hahahahah!

3/10/11

@cheqna

Hahahahah! Berangan boleh. Sebagai pemberi semangat di hari Isnin!

3/10/11

@Lady Windsor

Watak2 yg akak sebut tu semenya menggerunkan tapi sejuk dan beku....

Cuba cari yg penuh semangat dan sentiasa berkobar-kobar mcm Mr Hyde ke, werewolf ke...

Hahahaha!

3/10/11

@:: Mrs.Eady ::

Heheheheh.

I have to love Monday but prefer Friday!

3/10/11

Hah... fanrasi sakan...

monday blues

sy mulakan isnin ini dengan menyiapkan segala laporan bulanan kerana esok diarahkan pergi berkursus huhuhhuhuhhhh

betul kata uncle gedek.. hikhikhik.. takde sape nak mimpikan hantu melayu.. termasukler ai..

selamat pagi fara..kak ita suka semua hantu melayu ke ong puteh ke..semua lah cite hantu....suka...

3/10/11

@WuMing

Sekali sekala, takdehal! Hik!

3/10/11

@delarocha

Actually, not really blues la...

3/10/11

@sahromnasrudin

Ouh, selamat bekerja.

3/10/11

@aizamia3

Klu hantu kacak, sy nak!

MF, kita allergic matahari, sebab tu siang hari kita x kuar dari peti ais besar, lepas matahari terbenam baru kita browse...ada beran? Hihihihi......

peh! taste bukan main lagi...hehe

3/10/11

selamat hari isnin mommy fara...

given a choice - iols juga akan pilih jacob black... semangat dan kesasaan yg ada menjadikannya seksi!
hak hak hak

3/10/11

andai diberi pilihan serigala dan puntianak... saya pilih puntianak... boleh balik kampung hari2... hehehehe

3/10/11

@Lady Windsor

X naklah kak. Kat Msia cuaca panas. Takkan nak sorok dlm peti ais je manjang waktu siang. Nak gak cari jodoh dgn manusia...hehehehe!

Lainlah klu duduk kat Forks.

3/10/11

@Bigdaddyz

Hahahahaha! Ok, sedar ke dunia realiti. Suami sy cuma 'tough' kat perut je. Hahahahah!

3/10/11

@miloais

Eh, kita serupalah!

3/10/11

@dwaty

Tapi nape blk kmpg hari2?

jgn terlalu berfantasi lah...
:)

3/10/11

@Penghuni 60

Mungkin sedikit kelonggaran harus diberikan memandangkan ianya hanyalah satu alternatif hiburan hati di pagi Isnin yang serba membosankan.

...lagipun, saya masih berpijak di bumi nyata!

=D

3/10/11

berfantasi itu menyeronok kan..hrmmmm...seketika......

Hubby fara cam Jacob...???

3/10/11

@Eye_nee

Seketika aje. Takleh taksub. Nanti jadi gila.

3/10/11

@Fitri Senin

Kalau dia mcm Jacob, sy tak perlu tonton Twilight Saga berulangkali. Hahahahaha!

Suami saya yang sbnrnya lgsg tiada galang ganti....

kita tunggu van helsing...kira jodoh dengan manusia le kan...sebab dia nak sangat buru pontianak, so kena tunggu dia datang buru kita...eh peti sejuk cool best apa...hahaha!

ooo fara nak jadi jacob black ye. cik ina plak tak nak watak apa-apa cuma berfantasi nak bina rumah kat tengah laut atau hutan yang dikelinlingi haiwan. cik ina terlalu suka ngan laut dan alam semulajadi.

4/10/11

@Lady Windsor

Ouh, nak usha van helsing? Geget leher dia then jadikan vampire gak? So, that means....jadilah vampire couple yg akan hidup smpi bile2! Wahh! Kreatif gak tu.

Peti ais mmg cool. Cool utk bekukan ayam/ikan kak!

=p

4/10/11

@Cik Ina Do Do Cheng

Bukan nak jadi Jacob Black la Cik Ina. Sy tak nak jadik jantan. Hahahaha! Tp sy nak jadi Bella yg pilih Jacob Black. Muahahahah!

Cik Ina suka laut eh? Sy pun suka laut. Klu bercuti, sy lebih suke pilih laut dr tanah tinggi. Nak-nak laut cuaca panas mcm kat negara kita. Tapi laut idaman yg sy nak g - Maldives. Huhuhuhuhu....

Catat Ulasan