24/02/12

langkah mudah meningkatkan SEO

Saya meluat bila isu kematian dijadikan modal untuk meningkat SEO blog. Saya tahu ianya hak individu masing-masing. Tapi tolong tanam dalam diri yang duit dan populariti bukan segala-galanya. Jaga perasaan mereka yang melalui dugaan kehilangan orang tersayang.

Cuba baca tajuk saya. Agak-agak, ambil kesempatan tak?

Marah pun ya. Sengih pun ya. Bercampur-baur.

47 comments

24/2/12

: p

24/2/12

seo???
trafik ke???
huhuhu
napok sangat banyak lagi mende yang cheqna tak tahu pasal blog ni
hehehehehe
*sembunyi bawah meja*

tak semua orang mcm tu... ada tu saje nak share the info...

diorang seronok post entry camtu.. seronok tengok trafic mencanak.

24/2/12

Sampai sekarang kakcik tak faham apa itu SEO? Dah google, tapi tak faham juga. :(

Hihi. sengih juga. Saya fikir fara mahu beri tips tingkatkan SEO tadi..

huhhu...blog sapakah itu ;)

"Traffik" yg dikejar mereka ni. Skrg ni diaorg dok main lagi 1 isu ~ Perkahwinan Yusry dan Lisa. Hmmmm .. manusia mmg suka kejar duniawi.

24/2/12

hahahahaha selain kematian hal artis pun tgh hangat nie now hehehehehe..

masing2 kan..susah!! :(

@NenetPenne (NP)

Yup. Mmg tak seme. Ade segelintir je. Mcm blog2 yg gah namanye. Tp sibu kgak nak cite psl arwah berulangkali. Haishhh!

@cheqna

Sy pun tak fhm mende. Bt2 fhm je. Heheheh!

@Niza Romli

Trafik nek, duit masyuk. Hhehehehe!

@kakcik

Biaq pi jelah Kakcik. Bkn penting pon. Heheheh...

@Ladysirna FA

Hahahaha! Sambil menyelam, sambil minum air? Isssshhhh!

@salzahari

Entahlah ek?

@kakchik@ella

Hal kawen tu....boring!!!!

@sisdee

Yelah...msg2 punye peel. Sy pun ade peel sendiri gak. Heheheh!

hi! sorry da sehari lebih tak komen kat sini! kehkehkehhh

anyway, cheap tricks are always implemented for a little bit of money.
agree dengan u....
and all i can say, -_-

24/2/12

belajar buat tajok dari akhbar nyamuk...!

haha!

24/2/12

hihihi.... like 10000x entry ni :)

yuppp.. berita kematian adik faiz yang sakit barah darah tu jadikan trafik mencanak,.. akak plak suka buat tajuk panas,.. bukan ambil kesempatan tapi syok kalau trafik tinggi dan komen banyak, tapi x sebanyak blog ni pon...

24/2/12

duniawi semua ni. duniawi.
cheap people.

*eh emo tetibe

cisss..ingtkan bebetul nk bg tips td hehe


tp x dinafikan sy pon suka main keyword yg mgkin orang carik..sj nak up trafik sikit kan..TAPIIII..sy taklah tarik trafik secara murahan mcm up kisah havoc artis, isu amalina dan isu-isu yg mcm fara sebut ni

24/2/12

hahaaa..tajuk awak ni mmg SEO tau!
mmg amik kesempatan..

tak marah kan? td tanya..^__^

tu yg kate rambut sama itam hati lelain kan kak...em kena tgk sensitiviti org lain jugaklah...mane yg boleh share mane yg tak...

apakah??? tak faham sgt la sis

citer mati boleh buat SEO up ke? lahh akak tak tahu pun Fara...tapi tak tahu juga kan maybe mereka ikhlas...dan kalau tak ikhlas tu kita tak tahu apa dalam hati mereka...err akak pun banyak buat entry kematian..tapi tak tahu pun pasal seo..

Dlm bnyk2 entry psl yg fara ckp tu, satu blog je akk baca. Mana cerita sama, mls nk baca.
Fara, tak faham seo tu cmne, mls nak tau......sengih jgk ni!

25/2/12

pantang ada peluang nak tambah traffic ..heheh..
sebab tu ada yang kata blogger tak punye perasaan..:p

x patot, x patot

25/2/12

TAJUK ENTRI TAK MENAHAN.. MEMANG SEO NI..

Menulis tentang kematian, dengan niat memaklumkan kepada umum, tentulah tidak bersalahan... I rasa.

Btw, Kak Azie sendiri tak pernah tahu lagi apa itu SEO?

selamat hari ahad!
what's the plan today?hehe

farah ne ada kaitan dengan arwah adik faris tu ke..yg nak jual insuran tu ke..kak ita pun tak faham sanggat...

27/2/12

Assalamualaikum Fara

setiap perbuatan bergantung kpd niat
jadi mereka tahu niat mereka...
tapi kena jaga perasaan mereka2 yg sedang melalui dugaan..

hi PAA,

how r u"?
hhavin monday blues?hehe :P
anyway,tc and ciaooo! :D

27/2/12

pelbagai cara mencanakkan "SEO"?? ni sis..tanpa pedulikan sensitiviti perasaan...

tak pernah ambil tahu pasal SEO.. hehehe lagi dahsyat kan

HHMMM...KES GILO TRAFFIK LA NI YER...

28/2/12

perihatin sangat la tuh, tp dlm masa yg sama ada jg keinginan nak up trafik..huh !

dulu masa awal2 mmg sy ni gila buat entry seo..tp lama kelamaan tak dah..semuanya sbb entri wife shahril ishak tu..byk gila komen2 yg mncarut2 bgai..

terus terfikir..ni ke sbb sy berblog?

skrg langsung xsntuh2 bnda mcm tu

28/2/12

aku tak suka blog yg letak petikak akhbar,petua2 yg cilok dr sumber lain

maaf..bukan selera ku

cik ina setuju ngan irfa, tapi kita tak boleh nak halang dorang sebab banyak blogger yang nak cari duit ngan berblog.

adagk buat tp just salurkn rasa simpati.yg pk gtraffiktuh tak taulh.huhu...sb skng nuffnangpun mmg tak pernh nk cash out lagipun.huhuhu

mls dah nk tgk nuffnang..

Catat Ulasan