28/02/12

aku dalam blues

Saya dah tak tahu nak taip apa. Setiap kali cuba nak mengarang cerita, setiap kali itulah saya batuk bagai nak terkeluar kerongkong semua. Tak ada mood. Tak ada semangat.

Saya nak jalan-jalan ke blog kawan-kawan. Harapnya lancarlah internet hari ini.

31 comments

28/2/12

kalau batuk memang terseksa..moga cepat ok fara

Sometimes it happens, my dear. Kalau idea berat tak ada, why not you merapu. KC enjoy gaks!! hihi.

28/2/12

semoga dapat idea best...heheheh

hrp blues tu kejap2 je...meh jalan2 BW kot leh ilangkan blues tu ke..

28/2/12

Lagi tak boleh tahan bila terbatuk disertai pulak dengan terkucil! :(

jgn lupa singgah rumah saya utk memberi semangat pada saya..

Samalah kita,

Batuk bagai nak rak.. dah nak masuk 2 minggu dah ni ..

Tapi nak cakap jugak, dalam batuk2 tu masih nak minum ais.. abis camno ?

Saya pon...
Jom jenjalan!

28/2/12

x sihat???
berehatlah =)

semoga cepat sihat!!...

owh..patutlah tak berhapdate..hehe

saya pun kadang2 tatau nak tulis apa kat blog huhu

28/2/12

HEHE.. KALAU TAKDE MOOD NAK MENULIS APA KATA MELAWAT BLOG SAYA.. ;)

Kalau batuk nie yg payah Fara waktu malam lagilah susah nak tidur... asyik terganggu dek batuk je...

28/2/12

Semoga mood dan semangat kembali seperti biasa ☺☺

28/2/12

patut la lama senyap...

batuk ya farah..kumur kat tekak air garam..bir dia garu tekak farah

28/2/12

berjangkit dari kita ke? :)

meh datang sini meh =)

28/2/12

u tulis camni pun org ttp nk baca hahahahahaha..

get well soon dear..dah try madu?

Satu lg bla selsema, memang xsyok nk mengarang.

is everything ok?hopefully everything is good on ur side! :)
take care.
makan ubat batuk, okie dokie?

have a blessed tuesday!

kakain dah kurang batuk..minggu lepas adalah hari paling tersiksa..demam+batuk+selsema...

dugaankan semuanya tuu..

tak sihat ye.. jgn lupa mkn ubt..

kalu nak jalan2.. jom ke blog mama hehehe...

28/2/12

Layan lagu blues best gak. Gary Moore?

Pegang kamera, tangkap gambar byk2..Insya allah ilham menulis pasti datang lepas menelek gambar2 tu

semoga mood cepat datang.. semoga semangat tak terus hilang.. semoga batuk tu cepat2 lega..

28/2/12

suka batuk...

dokor bagi obat batok...

obat batok bagi ngantok...

ngantok kasik tido...

perfecto...!

ubat paling mujarab.. ABC

cepat sembuh ya farah...kak ita biasa kena batuk2 ne..kekadang sampai nak kencing pun ada...

g mkn ubt fara takpun mkn madu ngan air suam.pg2 amalkan

Catat Ulasan