29/03/12

bengkak!

Saya tak sihat. Bukan fizikal tapi mental. Saya perasan, setiap hujung bulan saya pasti begini. Hati mudah bengkak dengan keadaan sekeliling. Bila dah asyik bengkak, mulalah idea pun acuh tak acuh.

Arghhh!

27 comments

29/3/12

aku pulak hidung masih tersumbat
tu je ;)

Ya, sy faham! hahaha

knp kak?

gaji tak masuk lg eh?

hihi..tuam hati tu ngan air suam =)

tak sihat mental lg parah berbanding x sihat fizikal..


pg ni sy pon rs mcm x best..:(


takpe fara gi tgk muka aydin kat meja kerja mesti blh surut bengkak di hati tu nnt :)

29/3/12

kenapa pulak ni??

29/3/12

hujung bulan, ramai yg bercuti, tercuti dan segala-galanya. kerja banyak, closing account dan segala-galanya juga.
kita jugalah yg segala-galanya

faham2...sabar je laa...:)

faham2...sabar je laa...:)

faham2...sabar je laa...:)

faham2...sabar je laa...:)

29/3/12

Mengejar 'dateline' dan terpaksa menyiapkan kerja orang lain?

bengkak hati???

gi hospital buat check-up ye...

*larikkkkkkkkkkk*

Ada org kata 'bengkek' (pronounce 'e' yg kedua macam sebut keluarga)

hahaha pe kata p atas bukit,pastu jerit sekuat hati? :)

lohhhhhhhhhhhhhh..kenapa setiap hujung bulan hatinya bengkak dong? ~ :P

29/3/12

mental mmg mbuat segalanya tak betul!!

apapun byk2 selawat ek fara ;)

29/3/12

JANGAN ADA BENGKAK.. SENYUM SELALU.. ;)

cari la terapi sakit tu

Salam Fara,

Jangan biarkan hati 'bengkak' nanti jadi macam kak ani kena ambik pil Al Jabbar pulak. Relaks

29/3/12

apsal hujung bln? byk keja ya..

kalau mental sakit..fizikal pun jadi lesu tau.

saya sedang membengkak juga.....arrgghh..

walau idea acuh tak acuh tapi KC masih suka singgah. hehehe.

sama juga kak ita... sedang membengkak juga ne..mcm paham juga lah...

yana pun bengkak sama kak..benda sikit2 pun nak bengkak..huhuhu..bengkak itu tak surut lagi datang bengkak ini pulak..ahah!entah apa2..serabut~

sama lah dengan saya...berat je rasa kaki nak melangkah ke tempat kerja sekarang...

Catat Ulasan