9/03/12

sia furler

Google
Pertama kali saya dengar lagu Titanium, saya tertanya-tanya; Siapa Sia? Suara nyaring-nyaring unik. Manis dan seksi. Suka sangat! Saya dengar di radio (Entah lupa radio mana satu, Fly FM atau Hot FM?), Sia tak suka mengkomersialkan wajahnya. Dia lebih selesa hanya menjual suara dan nama. Tapi bila selak Google, ada juga terpampang wajah tipikal mat saleh Australia. Heheheh...

Tengah layan Wild Ones. Seksi.

16 comments

9/3/12

Assalamualaikum Fara

betul2 minat ni...he he

9/3/12

Mungkin lebih elok begitu. Tak perlu 'menjual wajah' dengan berlebih2 sehingga menenggelamkan bakat yang ada. :)

Sian saya. Saya xkenal dia.

9/3/12

erkk..lama betul tak dengar radio.. dalam kereta bising dgn anak2..telinga takde ruang utk corong radio..hehehe..

9/3/12

diorang nyanyi ikut slang aussie jugak ke? contoh perkataan DAY sama bunyi dengan DIE...

nak google lagu dia la..nak dgr jugak!

Sia ni org german ke?nama mcm german...hehe....

jap...google sat...hehe

Kakak tak dapat ingat mana satu lagu Titanium tu Fara...

dah lama tak layan radio.. oh.. rasa macam ketinggalan pulak..

siapa dia nie??? tak kenal la...nanti nak try layan lagu dia sedap ke idak?

9/3/12

terus gugel siapa dia :)

mat salleh? laki ke pmpn? eh lg la ketinggalan..haha

xpernah dgr..nak cari gok lagu ni..

harus la tk kenal sbb jarang ikuti lg dh dunia hiburan ni. setakat baca yg ada kat paper je. lagu2 tak tahu.

13/3/12

he...sory. tak pernah dengar dan tak tau pun.

Catat Ulasan