11/06/12

kami jalan-jalan di zoo negara!

Kami dah ada kenangan di sini. Zoo Negara? Bolehlah dari tak ada, kan?





Tiba-tiba, saya nak kembali ke zaman P.Ramlee.

Hehehehe!

39 comments

seronok aydin dapat jejalan ek...
dah lama tak p zoo...last p masa irfan umur 5 bulan kut...lama tuuu

Aydin tak pandai tiup buih bubble dia pasang 'kuli' jadi tukang tiup.:)

11/6/12

Kemain comel plak mak dia main tiup belon~~keh keh~~

11/6/12

soalan serius.zoo negara ada buat sesi bergambar dengan harimau tak?

11/6/12

seronoknye!!!

11/6/12

Apa kena mengena zaman P Ramlee dengan Zoo Negara, Fara? :)

kenangan ada, tapi takde photo.

kene pegi. kene. untuk fotokan kenangan.

dekat je. tapi nape rasa macam jauh? uh~

haha...p.ramlee pun ok la, asal nmpk wajah fara...
Zoo negara tak berubah ke fara? Lama tak lawat 'kwn' dlm tu....hehe

Itu fara ke bukan? Kalau fara terujanya saya sbb dah dpt tgk wajah fara hihi

boolatnya dia.. bilalah agaknya boleh jumpa dak Aydin ni secara langsung.. ni asyik siaran tertunda je.. hahaha..

wah! aydin gi zoo... best!

p.s. tu fara ek?

kak fara ke tu? ahhaaa first time tgk ni!

11/6/12

LAMA JUGAK TAK PERGI ZOO NEGARA.. RASANYA MASA ZAMAN PERSEKOLAHAN DULU.. TAPI ZOO MELAKA SAYA SELALU JUGAK PERGI.. BAWAK ANAK BERJALAN..

11/6/12

aku suka cari tempat yang tak ramai orang, atau tak ternama... terutama sekali musim cuti.

tu kat tepi pagar zoo kah..hik3

lebih 20 tahun tak ke sana :)

huk huk seumur hidup cik ina ngan anak -anak tak pernah pegi zoo negara. tetiba cik ina teringin nak pegi zoo negara lepas nampak gambar fara sekeluarga pegi zoo negara.

11/6/12

Penmpilan sulung fara di blog ya?? Slim je orgnya...

Zoo negara..saya blm pegi lg. sbb tiketnya mahal drpd zoo melaka yg penah beberapa kali pegi. tp kalau bwk anak, takpe..happy & ada proses pembelajaran.

ehhh....itu kamu ke farah?

11/6/12

alamak..saya tak pernah lagi ke zoo negara..

seronok aydin dengan harimaunya...

heehhehe ni ke mommy fara nya.kecik je org nya kan.heee~

seronok die....

eh eh..dapat tengok k.fara secara live ni pestaim ni..ehehe macam muda remaja lagi..:)
pernah pg zoo negara sekali jer..takder yang menarik minat..hahah

seronok beronok-ronok aydin ya..comel dan tembam..macam aqil kecil2....tak pernah bawa anak gi zoo negara..bawa kak diana umur 4 ke 5 tahun dulu..aqil dan arisya zoo melaka aje..penat nak jejalan bawa bebudak ne farah...

farah ke yg tiup buih belon tu..tak pernah tengok farah...he..he

alahai.. seronoknya, kalau anak2 akak buih tu kena beli 3 botol siap beli botol refill supaya x berebut,..

aydin nak berteman tu supaya mamanya x kena main sama...

11/6/12

lamanya tak pegi buat lawatan smbil beljar fara! : )

kita pun dah ada kenangan pegi zoo negara gak.best kan kalau bwk bebudak gi tempat2 camni,tp siaplah basah baju nak meround ehehe..

yang pasti ibunya lebih happening

fara: u memang cantik... percayalah

Bestkan gi Zoo Negara....

sekala sekal bersantai dengan keluarga memang menyeronokkan kan... best lah aydin.. seronok betul dia (",)

zoo negara ini bukan milik kerajaan walaupun perkataan negara digunakan.

adehhh 'kakak' aydin tu seronoknya main bubble...eh tapi kan akak pun suka main tu..selalu berebut dan jadi tukang tiup untuk anak buah.

12/6/12

itu kak fara ke? alahai comelnya.

dulu sy pun macam fara, tolong tiupkan.. sekarang ni, sy beli yg jenis pistol tu je... so, anak tekan sendiri.. (",)

saya rasa ni kali pertama sy dapat tgk gambar fara kat blog ni.. (",)

12/6/12

tiket masuk bukan main mahal lagi kan..

dah lama iols tak ke zoo negara dengan anak2...

12/6/12

Last gi zoo masa zaman skolah dulu. Ingat nak bawak anak2 gi zoo masa cuti skolah aritu tu, tapi tak sesuai lagi sbb budak kecik nan sorang tu ☺☺

Mahal gambar ni fara, sbb puan punya blog susah nak menonjolkan diri...hehehehe...slim nya ☺☺

hoho lama tak mai sanaa!

13/6/12

Fara ke tuu..?

5-6 thn lepas ada juga sya ke Zoo Negara dgn kawan2. masa tu boring sgt dok kl xtau nak buat apa. last2 melawat zoo. cerita kat member, diaorg pun gelak2 sbb pegi jln2 kat zoo. huhu

17/6/12

yg tiop belon tu adik kamu ke kamu?

keluru...

Catat Ulasan