3/07/12

perihal google+

Sebenarnya saya bengang. Saya tak tahu kenapa tangan saya gatal menaip itu ini. Lebih-lebih lagi bila meneroka alam Google+. Entah kenapa saya menaip nama penuh sendiri. Siap bernoktah di hujungnya. Bila saya mahu ubah semula, gagal. Google kata, polisi keselamatan. Garu kepala.

Biar saya umumkan, Faraherda Razalan itu adalah nama sebenar. Nama dalam kad pengenalan. Nama dalam surat beranak.

Tepuk dahi sendiri.





27 comments

sebab tu saya terkejut tadi tgk name awak!err....ape pun nama tu cantik! :)

3/7/12

Kih kih kih..sorry sbb ada unsur lawak.
Saya ingat fara dh tukar prinsip..nk dedahkn identiti sbnr pulak.

Takpe..ada masa godek lg..

3/7/12

hehehe..apa salahnya fara.. cantik lah nama tu..unik..

maybe sbb fara link kan blog dengan google plus kot.. saya pun pernah jadi..tapi saya mmg tak guna nama betul even kat google plus pun..so takde la heran sangat..

dah perasan gak - komen uols kat blog iols tadi...
nama cun beb!

3/7/12

kau nak cari makna nama tu dalam bahasa melayu ke?

@SM

Bukan. Aku nak tukar nama profile. Tapi aku taip nama sendiri. Pastu aku sedar aku silap taip. Bila nak ubah nama pok amai-amai balik, dah tak boleh.

Aku pening dgn Google+ ni.

@Rai

Eh, mcm ne tak nak link kan Google+ dgn blog? Bukan automatik?

lain daripada yg lain nama tu ...unik...

huhu... patot la. ingat sape la tadi.

lawa nama tentu indah jugak maksud2

3/7/12

tu pasal sy garu kepala jap..logo 'sapi' tu mmg dah cam sangat tp keluar nama tersebut ...momy fara rupanya...hah!

3/7/12

oo..namanya Faraherda. Slmt berkenalan..hehe

nasib baik gambar moo tu tak berubah.. kalau tak.. tertanya2 gak sape dia ni sebelum bukak dan tengok..

psstt: dak Adik tengok gambar Aydin tu.. dia tanya sape tu.. apa nama dia.. ;) bilalah dapat temukan dorang agaknya.. ;)

okla tu.. boring2 asyik panggil fara, sy boleh panggil herda.. (",)

takpe, nama lawa ni..tak penah jumpa lagi nama mcm fara ni...

nama yg indah tu sis. try tanya pada yg pakar2 IT.

As saam FaraHerda,

Cutenye nama... Itulah Marya pelik, ingat nama new follower td ;))

Jgn tnya Marya, saya ni kdg2 buta IT gak..hik3... Hrp2 jumpalah jln penyelesaian :))

Ingatkan org baru tapi gambar tu biasa tengok,
Tak pe cantik nama tuuu...

4/7/12

semalam saya terkejut tengok ID kak fara, ingatkan dah tukar (sebab kak fara seorang yang perahsia) hehe

:).

takpelah guna nama sebenar

4/7/12

takpe.. janji org yg sama

*** jgn tepuk dahi kuat sangat ^_^

4/7/12

Bila tengok nama itu muncul, kakcik tahu ianya Fara Mommy Aydin. :)

4/7/12

first time tengok pun dah tau nama penuh fara..nama yg cantik..

ahah yana pun tekejut tengok nama ni semalam tp icon macam pok amai2 pakai...dah sah2 la akak sebab tengok nama depan fara..hehe

4/7/12

ouh... terjawab sudah.. patutla.. tertera nama penuh tadi. ingatkan siapa.. =)
suweet..

patutulah tetiba ada nama itu kat komen..ingatkan orang baru..hehehe..cantik nama

nama comel dan nice! hehe :)

Catat Ulasan