1/10/12

nak pangkah apa nanti ya?

Balik-balik lolipop. Balik-balik lolipop. Cubalah pancing kami dengan benda yang kekal. Benda yang tak menyusahkan.

Haishhhhh!

32 comments

Lolipop berwarna-warni, kalau bagi cacing nanti ramai yang geli! ;-)

dia ingat kita budak2 kot..

kalau yg badan dewasa otak kanak2 tu yer la kot..kalau jenis muka muda remaja tapi pemikiran macam kita ni susah la sikit..hehehe..

setuju sgt2 ni !

Hehe. Suami dh warning jgn pangkah `yang itu'!

1/10/12

sebab dia tau majoriti manusia lebih tertawan dgn lolipop! Dpt pegang lolipop..terus terbuai...

sampai ada yg kata, dah amik habuan jgn la bising..kenalah pangkah!

Habuan dpt atas kapasiti hak sbg rakyat/pekeja gomen, mengundi parti mana adalah hak individu.

haha!

saya dah buat keputusan dah, nak pangkah apa. Terima kasih Najib sebab memudahkan saya buat keputusan. :)

1/10/12

DEAR FARA..

LOLIPOP SEDAP SEKEJAP JE.. PASTU HABIS, MINTAK YG LAIN PULAK..

Dah puas makan lollipop - ramai dah yg kena diabetes, makan yg ada supplement bagi sihat mental dan fizikal Fara...

yupp... akak pun tertanya2 kenapa x dibaginya anak2 muda tu 'pancing utk menangkap ikan'.. ni diberinya 'ikan gemuk',.. segemuk mana pun ikan tu, sekali ngap habis, kenyang time tu.. esok lusa???

kalau umpan dengan mainan lego, bolehla tahan sampai ke anak yg 3-4 kan?

setujuuu

mmg dh rasa terkilan...
tiada kpentingan u ayu..
nk naikkan harga minuman ku fikir y minum adalah atok2 y usianya sama mcm atokku..
tak sampai atii

Tiada yang kekal bagi semua makhluk yang baharu....

As salam Fara,

Eh, lama tak singgah sini... kamu pun jarang update kan...samalah kita...huhuu... Lolipop sedap! Iman suka :)) heheee

2/10/12

ntah kan...buat sakit gigi je...ekekekek...

2/10/12

Tak nak pangkah mana²..hehehe..

pangkahlah yang mana lebih baik !

Nakkk lolipop... :-)

Nakkk lolipop... :-)

islam kot

lolipop kita mampu beli sendiri kan..

dah mcm budak2 nak makan lolipop..mana bleh nnt rosak gigi membawak ke rasaknya sistem badan..mmg diaorg suka sangat ngan gula tapi nak subsidi gula?haha sbb alasan takmo kencing manis..

tapi tgk skang kencing manis gak sbb dah tabur gula2 termasuk lolipop..bosannn.skangnie ngan diet soo mmg tak mkn benda manis2nie nnt rosak buah pinggang..hahaha

so sendiri pk nak pangkah mana..

hemm..lollipop surirumah x makan hehe..maklum org tua mcm sy kesihatan kena jaga..tp biarlah sbb pangkah yg lain belum tentu membawa bahagia eh..hehe

Tanpa Nama
3/10/12

@fiza X NAK PANGKAH SESAPE..BUKAN DAPAT APE PUN...KELUAR DUIT LAGI ADE LAH..HUHUHU..

Itu pun ramai yang cair.. hehehe

4/10/12

nak gelak macam munna jugak..haha..

pangkah, bulat, pangkah


ingat x permainan tu? hahahaha

lolipop manis.hehehe

10/10/12

hahahahaha... ;)

10/10/12

Dah fikir lama dah nak pangkah mana nanti.

huhu...tak reti main pangkah2 ni, akak sorang je tak faham lolipop.
Fara..itu rahsia akak.

Catat Ulasan