25/10/13

nadeem, sang kekasih nora danish (katanya...)




Banyak duit ya? Orang lain, apa ada. Status cuma rakyat marhein. Belajar hebat dapat pointer 3.5 CGPA pun, PTPTN dok kejar sampai ke lubang cacing. Habis belajar, kena WORK HARD pulak. Tak WORK HARD, makan pasir jelah.

So, you have a good living and you enjoy it because of your work hard?

Ok, fine.


12 comments

hidup atas nama bapak boleh ar...puiii!

siapa bapak dia?

sori saya lambat sikit kalau gossip retis ni..hehehe..

kaut kekayaan atas kepayahan orng lain...! X payah nak bangga la kan...mmg x suka suku sakat dia ni...ckp bole la..

25/10/13

untunglah mak pak orang ada-ada..

WORK HARD.. baru nak bernafas dah naik itu, naik ini..
WORD HARD.. baru nak rasa itu, rasa ini dah kena berjimat..
WORK HARD.. betul kata fara.. tak WORD HARD.. makan pasirlah gamaknya.

walaupun dia tujukan kat haters dia.. tapi ai tetap sentap.

25/10/13

berlagak kan?dia tu apa kelulusan dia?menumpang harta bapak je..harta bapak datang dari mana???pikir la wei..

serius saya menyirap bila baca tweet ni..tapi tula kita tak work hard so tak dapat hidup enjoy macam dia!

25/10/13

SIAPA TU? BONGKAK SANGAT..

Anak menteri. Apalah yg nak work hard sgt fara. Rumah berjuta plak tu.

25/10/13

Tak reti nak komen apa dah..

Nasib di dunia.. di akhirat belum pasti sama....

25/10/13

Hmmm... aku tertanya await dia nak mengamuk sampai macam tu sekali? AKu bab3 kisah artis jarang nak ambil tahu. Huuu

Pasir memang dah jadi makanan ruji saya...

:(

Puiiii..

bapak pun makan hasil duit marhean..

Work hard ye? ambooooi statement. Mcm good good je

#takadamaknajustsaying #pangsekali

Catat Ulasan