1/07/14

sakit mental


12 comments

Seriously mentally tortured weyh!
Haha.

Salam Ramadhan untuk Fara dan keluarga juga.

Semoga diberi keberkatan di sepanjang bulan yang mulia ni.

Dan selamat berperang besama sama khadeeja di dapo. :)

Memang sakit mental kedua2 orang ni. Satu tak sedar ada penyakit, yg lg sorang kesian jadi mangsa pun penyakit mental juga.

kehkehkehkehkeh...

last2 laki dia yang mental hak3

last2 laki dia yang mental hak3

teruk sangat.. haishh.. kadang2 teralit gak guna hp.. kena hati2.. sian anak2 dgn suami.. huhu

1/7/14

lol

hahaha..sama saja keduanya ; anti sosial! kadang kita sendiri tak perasan apa yg kita lakukan, so tegur2 lah pasangan kita jangan sampai keteguran (kena sampuk) !!

kat rumh.. selalu ingtkn diri sendiri.. letak tepi phone..
tp ada jgk rasa nk ter..tengok..

@_@


hehe

Salam Ramadhan fara, smlm kakpb dah masuk sini tp tak boleh post pula komen tu.
Terok sgt kalau sepanjang masa nak twit atau fb setiap apa yg kita buat. Mmg kena sound dgn hubby mcm tu...

Kakak rasa senario ini ada dimana-mana sekarang Fara.

Selamat berpuasa dari kakak.

Catat Ulasan