29/10/14

live band; feeling hard rock cafe

Cover lagu Sedang Ingin Bercinta. Solo specky guitarist tu memang awesome.
 Ada live band di Tesco Ara Damansara (2 minggu lepas). Mereka perform masa tengahari rembang. Untung dalam Tesco ada air-cond. Tak ada orang pun. Cuma 2,3 family termasuk kami.

Persembahan yang awesome. Muzik. Lenggok suara. Peh! Kalau tak jamming hari-hari, takkan jadi. Tak tahulah nak kata expert atau amatur but they sounds like expert! Finishing pun smooth. At the end, cuma kami anak-beranak yang meriah bertepuk tangan. Hehehehe!

Live band free. Siapa tak suka. Belanja lagi satu gambar.


7 comments

saya suka band mcm ni.. ;)

saya suka band mcm ni.. ;)

29/10/14

sape tak suka kan kalau suara best,
layanzz :)

tengaharitesco bkan ada orang pun..buat la malam..jam 9 tu..kan?/heheh..

sejujurnya, saya tak pernah pun masuk ke Hard Rock..hahahaha...

Hari kerja ke? Selalunya kalau ada persembahan percuma, ramai je orang tengok. :)

Ada kerusi ke depan pentas tu? Atau kena tengok dengan berdiri je?

Lagu sedang ingin bercinta tu mmg sedap kalau kena gaya nyanyi. Untunglaaa.. dpt tgk live band free.e.

Catat Ulasan