3/11/14

harimau dihogoh gajah

Harimau dah kena hogoh dengan Gajah. Tapi apa ada hal. Bak kata Amy Search; Kita kalah cuma atas padang tapi dalam hati tetap menang. Heheheh!

P/S - Malam game lepas (dalam keterujaan tengok bola), kami dikejutkan dengan berita kematian kawan sekerja Nizam. Walhal 2,3 sebelum kejadian, Nizam dah siap-siap tanda pada kalendar untuk jemputan majlis kahwin Allahyarham bulan November ini.

Al-Fatihah untuk gemulah. Moga ditempatkan di kalangan yang beriman.

8 comments

Al Fatihah buat kawan Nizam.
Itu janji NYA..utk kita semua..tak cepat sesaat, tak lewat sesaat.

Tak apa kakak tunggu next year game Farra. Tetap sokong JDT jugak.

Sedihnya.. maknanya belum sempat menikah lagilah ye.

3/11/14

Tahniah Pahang..
Cuba lagi JDT..

Melaka juga yang hebat, main di Liga Juara-Juara FAM.. Hehehe

Tahun depan cuba lagi..

Al-Fatihah buat arwah.

3/11/14

inna Lillahi wainna ilaihi rojiun
takziah atas pemergiannya

Innalillahi wainnailaihi rojiun. ALfatihah buat arwah. Sedih plak sebab nak kawin kan.

4/11/14

menang kalah adat pertandingan :P
takziah too

4/11/14

next year leh try lagi JDT...

Innalillahi wainnailaihi rojiun...tak sempat nak mnikah...moga dicucuri rahmat

Catat Ulasan