1/04/11

header percuma

Tak ada syarat. Pemberian ikhlas. Sesiapa yang berminat, boleh emel butir-butir seperti:-
  • Ciri-ciri rekaan yang dikehendaki
  • Gambar (opsyen)
  • Tagline (opsyen)
  • Nama untuk header
  • Ukuran (opsyen)
  • Nama dan URL blog
Emel : mommyfara@gmail.com
    P/S - Setiap rekaan akan menjadi hakmilik bersama.

    Contoh banner/header:-






    32 comments

    ape email akak ye..??
    nabila xjumpe... hehe

    1/4/11

    saya nak. nnti saya emel kepada mommy fara :)

    saya nak !!simple je~~tolong buatkan ye!tq~~

    Nabila Shamsudin
    mommyfara@gmail.com

    assalamualaikum..

    trime ksih atas jemputan..buat masa ini saya belum berhasrat tukar header lagi kerana header saya sangat penuh dengan memori zaman persekolahan....

    fara..
    dapat tak gambar yang kid beri tu untuk vektor..?!
    hehehehehe :)

    p/s : bak kata sahrom..terima kasih juga atas jemputan.kid nak gambar kami divektorkan je ya <3

    1/4/11

    saya dah emel kepada mommyfara. inform kalau dah dpt ye :) thanks.

    salam kenal..!

    kita datang dari blog bujal

    dah email pun tadi..

    tq.

    1/4/11

    saya pon x de header lagi..:(

    1/4/11

    Dear MF
    Thanks.. My email : nurhafiz2009@yahoo.com.
    Tq zillion..

    wah2. akak servis header. buatkan sy footer boleh ?

    2/4/11

    nak jugak..tp takde idea..

    bestnye ade bakat buat header..template yaya rupe gitu tak tau nak buat header macam mn...

    bagusnya awak..:)

    cantikny header!! nak satu boleh x? hehe..


    Jom Lawat: Blog Bardboo
    Hadiah Menarik Untuk Yang Tersayang

    bestnye. nt nk order jgklah. best2!

    6/4/11

    saya ade sent emel kpd mommy fara.

    7/4/11

    DEAR MF,
    DAH LETAK.
    THANKS SOOOO MUCH..
    NAMPAK MUDA BERGAYA GITU.. HEHEHE

    mekasih mommy fara

    nk apply gak laaa...

    menarik! tapi mommy, ade tarikh tutup ke?

    nak jugak2x! huhuhu.. nt kta email gamba ek..

    kaloi dtg renang2 via sis nur
    weee kaloi nak gak bleyh !!

    7/4/11

    nak jgak boleh?heheh

    dah send email da . need a simple header :)

    assalamualaikum,
    kite pun dah send dah through ur emel.. ;)

    25/4/11

    terima kasih byk2...dah letak dh...hehe

    nak jugak boleh?

    TQ....cantik!dah dpt...nice sgtt..comel header yg awak buatkan..:)

    free ker..nak jugak boleh...?

    22/6/11

    Salam mommy fara. Masih ada offer free header lagi ker? Nak jugak ☺☺

    open lagi?.. nak jugak ..:)

    Catat Ulasan