27/06/11

bila pernah remaja....

Dulu masa budak-budak, saya angan-angankan boyfriend seperti bawah ini;


Biasalah. Budak-budak. Angan-angan lebih. Tapi, saya dapat ini;


Maka, adik-adik perempuan sekalian. Tak dapat rockstar tak apa. Bila dah dapat, percayalah. Jawapan pasti seperti di atas. Terima realistik dari mengharap mimpi!

Untuk mak budak, terima saja suamimu seadanya. Sekian.

42 comments

27/6/11

dapat garbage kah? keh keh~~

Kita sering tidak dapat apa yang diangan-angankan.

kira masa remaja kita angankan boypren macam gambo ko letak tu ye?

kalu sekarang ramai berangankan ayon ajis kan??

aku?
aku sedar aku sape, dapat yang sayang aku pun syukur sangat dah...hahahha

ye..saya terima dia seada nyer :)

27/6/11

ye ye...saya akur dengan ketentuannya...

bujal X

Gojes cm Shirley Manson, tak pe gak kan?

ahmad humairi

Belum sempat tercapai, dah jatuh dr pokok kelapa. Macam mana tu?

*Miss Geli^

Mak budak tak sedar diri je tu. Wahahahah!

♥Mrs.Eady♥

Kan?

@cikmOt

Akur jgn tak akur.

kadang-kadang kita harus melepaskan sesuatu untuk mendapatkan sesuatu...
pelepasan itu janganlah disesalkan..

@sahromnasrudin

Itu yang dikatakan pengorbanan!

27/6/11

idaman ms remaja => prince william ;p

@kinna

Ms remaja die mmg cute. Tapi bila masuk dewasa, die botak. Kurang hormon kat situ. Maka, die direjek! Wahahahaha!

adakah sampah tersebut merujuk kepada bekas teman lelaki?

janji bukan sampah masyarakat sudah...huhu

@afrohead

Tepat sekali!

@Papa Mifz

Memang sampah masyarakat pun! Wahahahaha!

27/6/11

Betul tu fara...terima seadanya ☺☺

Fara, i tak bley nak follow blog u ah, button follow nan ado...haihhhhh...blogspot tgh sengal.

@fiza

Yeke? Ouh, sedihlah mcm nie. =(

27/6/11

Tapi kalau sampah organik, takpe...

Boleh recycle...

@gedek!

baja kompos? subur tanamanku!

pehh terkena..~

dulu nak sangat hubby badan ketak2..
sekali boroi gitu.
hahahha..

tak apa, janji bahagia sudah.. hehehe

27/6/11

nak yang hensem aje.. hehe

28/6/11

dalam plastik tu ada apa? ;)

cik ina pun tertanya-tanya kenapa kebanyakan isteri tak puas hati ngan suami sendiri, sedangkan lelaki tu pilihan dia sendiri. terimalah seadanya.

@Miscellaneous Smiles

Terkena ape dik? =p

@Citarasa Rinduan

Betul. Janji bahagia!

@Esempoi

Bukan hensem semata. Tapi ROKSTA! Wahahahah!

@perawan

Lelaki Melayu yang perasan roksta tapi hanya sampah semata-mata =p

@Cik Ina Do do Cheng

Bak kata Nowa, mak budak skg gila Aaron Aziz. Tapi, bgs sgtkah Aaron Aziz tu? Setakat badan ketak-ketak?

tak salah berangan tapi kalau tak usaha takkan dapat.. bersyukur dengan apa yang ada walaupun tak sama seperti yang diangankan tapi kenalah berpijak di bumi yang nyata..

@aizamia3

Tak pandai nak terapung dlm dunia fantasi!

28/6/11

Saya pun dulu angan2 nak Bf cam2..heheh..

Help Me to Win House Make Over Worth 15K

1st like this page, http://www.facebook.com/nipponpaintblobbies?ref=ts&sk=photos#!/nipponpaintblobbies?sk=wall

Then search for Si Tikus Bisa Menulis at gallery tab (page 3)
http://www.facebook.com/nipponpaintblobbies?sk=app_146717525397132 and click like ;)

Boley like hari2 taw...Terima kasih sgt2 :)

29/6/11

ok, noted.mekasay mummy fara cuz ingatkan awal-awal.

1/7/11

MF dear..
Garbage tu bukanke rocksta juge ke?..

@Amalina

Sama-sama.

@nur

Macam saya kata pada Bujal, kalau GARBAGE tak pe jugak tapi ini betul-betul sampah!

1/7/11

Zaman remaja byk angan2nya. Bila melalui alam realiti, rupanya tak semudah yg di sangka. Apa2 pun kita perlu berusaha. Bila dah membuat pilihan, jgn byk songeh pula. terima seadanya sama spt psgan menerima kita seadanya.

18/7/11

kahkahkahkah......
tp ade gak sampah yg dah recycle balik!!

18/7/11

saya juga adalah rock
rock yg sampah!
tp sudah dikitar semula!
:)

Catat Ulasan