16/08/11

ramadhan kian berlalu

Bila Ramadhan kini di pertengahan, manakala saki-baki hari itu kian berlalu.
Ramadhan indah.
Ramadhan berkat.
Ramadhan insaf.
Ramadhan mulia.
Apakah sempat kita nikmati Ramadhan lagi pada tahun mendatang?

31 comments

apa kelainan ramadhan pada tahun ini buat mommy fara???

ku harap dapat bertemu lagi....

masihkah kite berpeluang bertemu ramadhan lagi??

subhanallah,

gambar yang menyingkap seribu makna...

yg penting , kena bersyukur kan..

bila di pertengahan? sebahagian daripada kita dah mula memanjangkan leher meninjau-ninjau syawal di hujung sana...

16/8/11

gambar2 yang membrikan pelbagai informasi kepada cheqna
moga2 kita masih diizinkan Allah untuk bertemu ramadhan 1433h insyaallah

harap bertemu ramadhan di tahun depan...

meremang bulu roma....

subhanallah,sangat tersentuh hati bile tgk gambar2 ni semua :)



semoga dipertemukan dengan Ramadhan akan datang insyaAllah :)

bersyukur dengan apa kita ada..
moga kita akan dapat bertemu lagi pada ramadhan akan datang..

16/8/11

Ingin bertemu kembali dgn Ramdhan seribu thn lagi..Mustahil!!!!....
Allah...Redha..Andai ini yg terakhir..

Gambar2 sgttttttttttttttt...speechless...

16/8/11

insyaallah kalau tuhan panjangkan umur saya~~

insyaallah jika ada umur dan jika ada rezeki kita.

16/8/11

Chantek!

16/8/11

Insya'allah...klo masih di panjangkan umur.

Gambar² yg penuh makna.

Salam.
cantik-cantik gambar ni semua....
Mana dapat ni? memang 1st class....

trime kasih atas entri ini dan pic yang sangat menarik..

p/s: fara, camne dgn header yg sy mintak tolong tue..leh buat ke???

Semoga Ramadan kali ini membawa seribu keberkatan.^_^

p/s : dari blog WuMing di bawa ke mari, psst.. hana nak cpt sgt tadi, dari berepisod jadi bereposid. haha sendiri terbelit lidah nak sebutnya. haha

16/8/11

MENARIK2 GAMBAR NI...

Islam di mana-mana. Nice pic.

Insyaallah kalau panjang umur.setiap kali ramadhan itulah detik paling indah dan bermakna dalam hidup. tetiba rasa sebak tengok gambar-gambar tu. terharu rasa bersyukur masih dapat makan sesuap nasi.

assalamualaikum fara..
mmg rindu setiap entry kamu..
maaf lama tak singgah, kekangan masa membuatkan ayu kuran ber BW.
harap kamu sihat sejahtera ya

Insyallah.. panjang usia, kita pasti menyambut ramadhan sekali lagi..amin

bnyk tul gambar..semua membawa makna tersirat..

moga kita dpt bertemu ramadhan lagi tahun hadapan..

17/8/11

cantik2 pic ni... pakistan ker???

harap harap dipanjangkan umur

subhanallah..!!

gambar2 yg amat superb sekali..

terima kasih fara..kerana berkongsi kisah2 dunia di sebalik lensa yg cantik ini..

insyallah masih berkesempatan....

setiap negara sambut ramadhan dgn cara yg tersendiri..

Hari ni 18 Ramadhan 1432H :)
sayangnya da nak abes.
Gua lebih suka ramadhan sebab meriah dapat berbuka ramai - ramai.
Dpd abah gua yg selalu bz xde kat umah tp bila berbuka sure akan balik buka with family.
Sama gak ngn member2 time buka sume ada.
Dats the best moment!

19/8/11

Rupanya ramadahan sudah tiba ke penghujungnya. Semoga dpt melaluinya lagi di tahun berikutnya.
pst: mengikut gambar, 'pesta' meraikan ramdahan berbeza di setiap kawasan/negara.

kagum tgk gambar2 ni..

Catat Ulasan