5/09/11

pasca 1 syawal 1432 hijrah

Apa cerita kamu?
Seronok? Ceria? Meriah? 

Bagaimana raya kamu?
Sakan? Gempak? Pokai? Budget bulan lari?

Apa perasaan kamu bila pulang bekerja?
Lemau? Lembik? Longlai? Masih mood raya?

Oh, ya. Saya masih bercuti. Khamis kembali bekerja. Jangan marah.

Entri ini siap karang pada 29/8/11 (Ye, saya tahu. Semua orang sudah bercuti kala itu)

26 comments

saya dapat banyak duit raya.sekian laporan raya tahun ini~

keh keh~~

5/9/11

yeay!

belog ini kembali beraksi...!

Apa cerita kamu?
seronok walaupun tak balik kampung..

Bagaimana raya kamu?
sederhana tapi meriah.. ;)
bajet tak lari sebab tak balik kg.. hikhikhik..

Apa perasaan kamu bila pulang bekerja?
mood masih ke laut.. dan lagi menambah perisa.. rasa nak baring je takmo buat apa-apa..


wah.. cuti panjang.. ;)..
tunggu turn ai tapi tahun depanler.. hikhikhik...

seronok happy teruja semua ada...

yg penting seronok happy teruja nak kerja jugak :)

cis! mujur aku mempunyai mood kerja dan kehidupan seharian yang grafnya mendatar dan statik. takde effect langsung dengan raya. hahaaa!

baru harini publish..??
Ala tak marah sebab awk cuti kat KL

ewah, bukan main lama cuti ek!

jeles, huwaaaa

mmg lemau sgt pgi isnin ni...huhu

mood raya masih lagi ni..uhuk

5/9/11

wa.. bestnye cuti panjang.. ke mana?

haha. selamat hari raya :)

mommy fara, selamat hari raya!

esok baru niaga.....
bersederhana berniaga, bersederhana berhari rya...

janji happy kan...

Fara bila nak come back, cik ina rindulah. tak kiralah fara raya ke tak, kalau dah dapat meluangkan masa bersama family tersayang memang hari tu jadi hari yang membahagiakan hidup kita.

MF: selamat hari raya, jemput datang rumah..raya i sempoi jer..ala raya dengan anak beranak vampire kan..lepas tu stuck kat cameron, terus jadi vampire..hik!

Apa perasaan kamu bila pulang bekerja?
...perasaan i adalah bluewekkkk!

okeh chiaoo!

6/9/11

slmt hari raya mommy fara...pjgnya cuti raya..ni baru betul raya sakan.

perasaan raya thn ni..x brapa meriahlah sbb mak mertua hangin aje..panas je telinga.
--dah lari budget lum lagi nak buat marhaban ni...tolong..
--kat tmpt keja masih lagi mood raya sbb bos pun masih cuti lagi.

masih bercuti ??? selamat bercuti ya :-)

betul lah fara..malas nya nak keja hari ne..keja berlambak...

6/9/11

CERITA?
---> CERIA...

RAYA?
---> GEMPAK

KERJA?
---> BERSEMANGAT :)

salam raya dari gua

lama gile lu cuti..gua jeles...
eh, lu keje mana ek?

selamat hari raya mommyfara :)

relax2 tenangkan fikiran....simple...:)

seronok oo bia masuk keje masing2 ucap slmt hari raya.. (",)

Kakak nak duit raya?

8/9/11

Salam Syawal Fara,

seronoknya dpt cuti panjang.

Entah la. Sya rasa raya sya kali ni tak best. Raya kat KL. Kalu ada budak2 mungkin seronok ~!

Hepi Eid Fitr 1432H mommy fara!

Catat Ulasan