24/10/11

final piala malaysia, keputusan perlawanan man.utd vs man.city

Menang tak riak, kalah tak kecewa. Sokong mana saja saya suka. Melainkan negara sendiri, itu mesti! 

Negaraku...
Tanah tumpahnya darahku!

18 comments

cik ina tak pernah ikuti perkembangan bolasepak luar negara, mungkin sebab tak de astro.Dalam negara ikuti gak, of courselah sokong negara sendiri lebih ye dak, kemana tumpahnya darahku kalau tak kat negaraku.

hurm....kalah terus tido :)

24/10/11

ada menang kalah....Adat...

24/10/11

eh, kau patut tengok game malaysia lawan german barat, munich 72 kat tv1 hari tu...

24/10/11

SAYA PENYOKONG MAN. UTD. DIARAHKAN MENUTUP MULUT DAARI MNGULAS APA-APA TENTANG PERLAWANAN MALAM TADI. INI ARAHAN SIR ALEX. :)

suka tgk man utd lawan malaysia kat bukit jalil sblm ni... man utd score, sebahagian besar penyokong kat stadium suka.. malaysia score, semua sekali suka.. (",)

24/10/11

duluuuuu... memang fanatik gila dengan EPL.. kenal pemain dan no. jersi sekali..

sekarangggg.. kalau tanya nama pemain pun tak tau sebab tak amik tau tapi speechless juga MU boleh kalah sampai kena 6 gol... fuh..

24/10/11

n9 menang hehehe

24/10/11

Mcam-mcam laa.. Ada mutiara kata yang hasil dari idea sendiri. Ada juga dari hasil bacaan.

Yang orang tua-tua ajar pun ada....

Bola... kurang minat... tak berapa tahu...

24/10/11

Hanya melihat seni bola sepak. Tak tahu sapa pemainnya.

Tak tgk pun.. :-p

24/10/11

malaysia boleh...

24/10/11

man city kuasa baru manchester

24/10/11

Cristiano Ronaldo tu Arsenal ke Chelsea ek..?

25/10/11

Saya pun tak ambil berat sgt pasal sukan bolasepak ni. Kalu ter bukak TV tu baru tahu ada siaran bola.huhu

25/10/11

teh tarik mamak juga yang laku..

25/10/11

ahahahahha.. MU tetap d hati.. Malaysia tetap d julang...

seuju..siapa yg menang tak penting..yg best malaysia tetap di hati...

Catat Ulasan