24/10/11

kenapa dengan pok amai-amai?


Tiba-tiba Pok Amai-Amai lesap seketika. Pening kepala memikirkannya. Terima kasih kepada Nur kerana prihatin dengan 'kehilangan' blog yang kerdil ini. Dan kerana beliau, Fitri lantas SMS bertanyakan khabar Pok Amai-Amai saya. Terharu! (Senyum)

Blog saya sudah sihat!

16 comments

jgn hilangg.....tiadakkk...

ya Fara..tadi akak nak masuk, 3 x klik x dapat..what happeng? y? y? what happeng ? kena hack ke?

Alhamdulillah dah pulih.

blogspot nak main cak cak ngan fara tu.takut gak kalau berlaku lagi cam ni. pasal ni, cam nak tukar ke dot com plak. selalu je blogspot wat hal.

yeay...tp kenapa semalam jadi cmtu..??? malware ke..??

Akak pun terkejut jugak, tetiba hilang skjp, itupun nmpk kat blog All In One update. Dah sihat ye? hati2 lps ni...

24/10/11

aku rilek je, sebab dah tau kalau bukan kes kena mandrem mesti sebab kelemahan teknologi.

24/10/11

alhamdulillah..nasib dah ok yea..

24/10/11

hmm...sebab ramai org click abuse report tu kot

24/10/11

nasib tak click time keadaan tak ok tu.. kalau tak terkejut gak.. hikhikhik..

Tak perasan sebab lama dah 2 3 hari tak online. Agak terkejut jugaklah if Hana perasan.

24/10/11

Fuhh.. Naseb!..

25/10/11

smlm sya cuba beberapa kali tp tak lepas2. Fara kena lebih hati2 kali nih

25/10/11

kenapa jadi macam tu, eh?

takot la kalau jadi...

wah..seram kak ita ne..mcm ne tu boleh jadi....

25/10/11

Blogspot tgh sengal lah tu. blog saya pon pernah kena gak.

Catat Ulasan