22/10/11

perlawanan separuh akhir piala malaysia dan sup kambing mamak!

Membayangkan;

Hujan malam yang sejuk dan dingin. Lepak di kedai mamak, pekena sup kambing dan Nescafe tarik kaw sambil menonton perlawanan bolasepak antara Negeri Sembilan dan T-Team, diselang-seli dengan perlawanan Terengganu dan Selangor! Wow!!!

Saya hanya membayangkan semangat itu. Namun, saya sangat selesa di rumah, menonton TV sambil melayan blog dan ditemani suami. Selamat bermalam minggu!

14 comments

22/10/11

Dah kene kad merah.. Cepatle goal..
Berdebar tau nengok ni..

Semoga yang terbaik layak..
Ye.. Setuju dengan Fara , sukan bola sepak kita semakin berkilau.. Bangga juge..

Sedapnya soup kambing itu.. ( berimajinasi juge.)

(sambil berlalu ke dapur mencari makanan..)

selamat bermalam-malam sambil layan tv ngan suami dan anak.cik ina pun tak tahu ada siaran langsung tu, ketingglan zaman betullah cik ina ni.tetiba je farah semangat rajin layan blog hujung minggu. kui kui kui

Ya...saya blogging dr kedai mamak sambil hirup tomyam dan pekena teh tarik, layan perut sudah tentunya...Dan layan telinga dengan bingit sorakan penyokong celup...tiada penyokong asli pun di sini...

haha...ingatkan betul2 la....

22/10/11

Cuba melayan blog ni....

tapi line malam ni macam puaka!

23/10/11

tgk depan tv lagi feel..leh golek golek

fara mcm ayu... tak suka bersesak2....
layan apa2 rancangan di rumah jer, nak tonton wayang pun dah 10 tahun tak kesana..

layan tv kecik kat umah pun hati gembira kan......

opppsss
nak tambah lagi..
tak join geng2 bloggeR PI UMAH KAKCIK?

23/10/11

selamat berhujung minggu..

Ganu menang.....

yeah..blog dh blh buka =)

24/10/11

Ganu..N9....

24/10/11

masa tu ai dengan 2 buah family sedang makan malam di kedai makan.. berselera sungguh ai masa tu.. lapar dan nak balas dendam dah ada selera makan..
moga ianya berterusan.. insyaAllah..

25/10/11

tengok siaran di tv lebih puas. nak melompat riang pun xde sape peduli(mungkin anak yg terkejut kot)

Catat Ulasan