30/12/11

2012

Kadang-kadang, hujan buat saya kelu hendak bercerita. Selain otak lemah, mungkin hati dah sarat dengan keterujaan nak balik kampung. Orang lain mungkin seronok hendak menyambut tahun baru. Tapi fikiran saya asyiklah bercelaru bila mengenangkan budak-budak akan kembali ke sekolah dan sudah tentu Federal Highway akan kembali padat macam biasa! Apa boleh buat....

Selamat menempuh rutin bosan sekembali dari cuti yang panjang ya?

43 comments

30/12/11

emm..so far area dari umah aku ke klia xde mslh jem macam kat tpt lain :)

30/12/11

tak lelap tido sbb berdebar anak nak masuk darjah satu nnt..hehe...rasa mcm nak lepaskan dia masuk U pulak kekdahnya...kehkeh...

30/12/11

Banyak jalan di sekitar KL akan ditutup mulai 7 petang ini hingga ke 1/1/12 nanti. Apakah yang hendak dirayakan sangat agaknya!

30/12/11

baru nak balik kampong?

30/12/11

Saya lagi berdebar-debar bila anak mau masuk sekolah ni...nasib duduk di kg tapi tetap ada jam jugak, hehe

ya..seperti yg saya alami skrg.
huhu..

hmm rara pon same.mst kena kua awal pagi cm dulu.

30/12/11

aku sengih tanda simpati (dan padan muka) kepada pengguna federal highway. hahahaaa...! rasakan korang!

30/12/11

DITEMPAT SAYA PULA PASTI KURANG KESESAKAN KERANA ORANG LAIN KERANA MUSIM CUTI BERAKHIR.. SAYA DUK KAT TEMPAT PELANCONGAN, BIASALAH TU..

sekejap aje bebudak dah nak sekolah balik...
dan terasa bagai baru saja melangkah ke tahun 2011...

kemana perginya hari2 yg berlalu itu????

rutin mmg bosan fara..


bg sy yg sesekali lalu federal highway rs seronok juga kalau tersangkut dlm kesesakan hihi (hubby jer yg x suka..tu alasan dia x nk duk kl)

30/12/11

saya tak de jem..
hantar anak pun sekolah nye tepi rumah je..
hehehe

30/12/11

selamat balik kampung. Hati2 dijalanan.

30/12/11

yupp selamat tahun baru 2012.. tapi tak sempat nak hepi sangat2, sebab cuti dah habis, mula sesak kepala akak nak fikir tentang kerja.. tentang result spm yg 2-3 bulan lg nak kluar, seram sejuk tulang fikirkan keputusan, mama ke disalahkan kalau korang gagal????

kitaran kehidupan manusia, dari lahir, jadi bayi, kanak-kanak, jadi budak remaja, jadi dewasa, dewasa matang, tua bangka :P


bila ada anak nih, semua perkara kene fikirkan..buku2, pakaian, dan duit belanja...

perjalanan pula penuh sesak di jalan raya. .hantar anak sekolah..
kerja kita lagi...

dan keluarlah penyakit stress.


Oh ye, Selamat Tahnu Baru 2012 :)

apa nak buat dah nasib...hehe

hmm..nampak gayanya kena datang opis sebelum subuhlah sebab nak elak jem..sakit otak mikirkan sekolah dah nak buka..huhu!

30/12/11

pcl mcm biasa sja...cumanya anak2 semua skolah pagi, mamadiana semakin sunyi..

30/12/11

federal highway yang tak pernah sunyi.. hari-hari sesak.. tapi kena juga berhadapan dengannya..

30/12/11

Happy NeW Year Sweetie

30/12/11

saya yg berkesempatan sesekali training di kl dan terpaksa melalui federel highway selalu terdetik; macam mana la warga kl boleh tahan melalui nya ye..

aku duduk di kawasan luar bandar...hehehe hapi jer rasa dan pale tak semak dgn kesesakan lalulintas

sy belum pernah pergi kerja, terpaksa mengharungi kesesakan jalanraya..

bersimpati jugak kepada insan2 yg terpaksa menempuhinya.. sabar ye..

rutin hidup akak tk penah berubah..walau cuti panjang berhari tetap keje..dan kesibukan akan melampau bila buka sekolah...

31/12/11

kalau masa sekolah depan rumah acik je dah jem..sebab jalan cuma satu dan ibubapa menghantar anak kesekolah guna kereta..letak ikut dan je..masing2 nak cepat.

31/12/11

federal highway tak pernah sunyi dgn kenderaan..huhu

Selamat tahun baru 2012, semoga hidup Fara sekeluarga akan lebih baik pada tahun 2012 dan tahun-tahun seterusnya, InsyaAllah : )

31/12/11

sonok laaa dapat balik kg...

Selamat tahun baru - 2012 :)

selamat tahun baru, kak...:)

1/1/12

naseb baek aku kerja kat Ipoh... so, taklah sgt jamm... hehehe... heppy new year

Fara baru bercuti ke? Kat KK pun jem, apa lg area KL.......
Akak mula jd bibik bila naik sekolah....huhu...

Selamat tahun baru fara...

1/1/12

gua dah lama tinggalkan lembah klang...

federal highway dulu rutin gua jugak ulang alik kl-s.alam

sangat bosan....

1/1/12

tahun baru macam biasa,kerja dan kerja...hee..

selamat tahun baru..

ternanti2 entri yang ringkas tapi padat dengan mesej tersirat....

2/1/12

tu r
selama hampir 2 bulan cheqna bersenang lenang drive ke tempat keje
dan bermula esok..kompem jalan penuh ngan kete2..tambahan plak hujan...
huhuhu
erm..selamat tahun baru kak =)

jem?? adoiii..pikir pon dh tensi..

3/1/12

Samalah fara, selamat kembali menempuh jalan yg sesak....ahhhh...semput...

Selamat Tahun Baru 2012

jem jem jem..hehe sabojerlah ek farah?eh selamat tahun baru taw..

hepi new year fara!

selamat merempuh jem yg sedap di kl tu :)

selamat berhujung minggu ya fara..hati-hati memandu...kat federal tu tak cuti pun jem juga...kekadang aje..kurang sikit..

7/1/12

Malam thn baru, depan rumah sya (ada shoping mall besar) punyala ramai umat bersesak2 nak sambut tahun baru bagai.huhu... entah apa yg seronoknya tuh

Catat Ulasan