22/12/11

jemputan khas

Jom kita bercerita-ceriti di tepi tangga. Ilham datang bertimpa-timpa, mungkin....

Saya menjemput semua.

21 comments

done!

sudah baca semua.


sungguh. kamu mmg pandai menulis. yg mana sy x punya. pernah hantar nukilan kamu ke mana²? blh dtgkan wang juga tahu (jgn marah tp x salah kan guna bakat utk dtgkan wang?)

MF, resolusi tahun ini sudah tercapai kah? Dan apa visi tahun baru nanti? Ceritalah sikit..

22/12/11

sudah...

Akak dah singgah sambil bercerita-ceriti di tepi tangga Fara.

22/12/11

Jemputan khas?..he he
suka nya acik ngan bujan comel ni..selalu2 la letak gambar dia..

salam..
mari2...saya juga ingin ikut serta :)

blog kak fara jgk ke...menarik. sy suka entry mcm tu tp kdg2 sy susah nk paham maksud yg nak disampaikan...hehe. pelik kan sy.

22/12/11

tangga mana yg harus kita gunakan? hehe

hai simplenya...:)

23/12/11

suka dengan penulisan sis :)

owh skrg dah ada ahli mesyuarat tangga plak ke??? hihihi

tangga batu kat melaka ke????

23/12/11

terima kaseh sudi jempot...

sudah lawat ok..

banyak idea ye :)

23/12/11

baru ku tahu, fara ada blog lain yea?

hebat lah...

pasni leh hasilkan lirik plak...
leh uat income kan...

u r talented!

23/12/11

oh..meluah rasa di sana juga ya.

pst: blog tu ada word veryfcn utk komen..

tengah mencari masa terluang nak baca semua tu :)

23/12/11

salam fara..,

dah baca semua cerita disisi gelap dari sisi terang pok amai amai...

dah join sini dah lah...he..he

hebat fara ne..kekadang tak faham maksud tersyrat dan tersirat....

@Mekar

TQ Mekar sbb inform!

=D

@Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

Terima kasih. Insya-Allah ,klu ada yg minat?

Catat Ulasan