19/12/11

pasca perjumpaan blogger

Semalam saya ke sini;


Meriah.

Tapi di antara kami bertiga, saya rasa Aydin paling peramah. Sampaikan anggur dalam pinggan orang lain pun dia sibuk nak! Haishh!


Terima kasih kerana mengalu-alukan kedatangan kami bertiga.

29 comments

19/12/11

seronok yea dapat jumpa kenalan baru..:)

alolo...comeynye aydin :)

harini meriah dgn org post cerita perjumpaan nih..buat sy jeles haha

wah seronok tuu..

SALAM,
GEMBIRA LF DAN ISTERI DPT BERTEMU DGN RAKAN2 BLOGGER SEMUA. DATANGLAH KE RUMAH LF WALAUPUN TAK ADA APA2 MAJLIS TERTENTU. TENGOK NANTI, MUNGKIN LF DAN ISTERI AKAN MENCARI RUMAH POK AMAI2

19/12/11

wah
besh besh besh..

19/12/11

hey fara apsal lu tak jemput gua...gua pun suka anggur

sedih .. tak dapat jumpa dgn Blogger Pok Amai Amai pujaan kita. Huhu.

19/12/11

lain kali ada event macam ni aydin datang lagi tau...boleh beramah mesra dengan anak dara acik pulak.. anak dara tu pun boleh tahan peramahnya..hehehe..

teringin nak jumpa dgn blogger pujaan~

19/12/11

hai aydin - comel sangat

19/12/11

Aydin comellah Fara... kakak suka tengok budak-budak. Selalulah update apa dia buat kan ke syok... dia mesti tumpang seronok tengok mak-bapak budak seronok semacam semalam..:)

19/12/11

aydin nampak lagi besar dari anak dara kecit aku w,pun beza 3 bulan
ikut mak dia kot..tinggi :-)

19/12/11

Aydin sangat comel, tapi jinak-jinak merpati... :)

19/12/11

nak gambar lagi...nak gambar lagi...

Amboi siap ada signboard gitu. best!

cerr boh lagi gambar....mesti happening...:)

19/12/11

Hensemnya aydin. Bestnya dpt gi blogger gathering. Kalau satau tau awal nak gak join sbb area bangi kan. Saya kat seksyen 7 tu jer.

kak ita tahu ne tapi tak dapat nak join...lain kali insayallah...

ingat lagi sama kakain tak...

tidak mendapat jemputan, mungkin tidak tersenarai.... tidak mengapa.. hati tidak kecil

19/12/11

mak aydin tinggi~~

@NenetPenne (NP)

Hahahaha!

I tak dijemput secara rasmi. Tapi kedatangan I dialu-alukan.

=D

19/12/11

baru ku tahu pokamai-amai tu sapa...tak sempat borak pon takpa janji kenl muka...real !

@bujal X


tinggi dari lu ke bujal?


patut la garang....muahaahaha!

ada gambar anak je?? (",)

20/12/11

Acik suka tengok aydin..encem dah cerdik..suka dapat jugak pelok dia..

20/12/11

mesti gamat gila gathering ni..:)

20/12/11

oh..seronoknya dapat jumpa kawan2 di alam maya :-)

Catat Ulasan