20/12/11

provokasi jari hantu

Apa yang relevan pada middle finger bila ada hon? Provokasi? Kasihan kerana tak berkesan. Sebaliknya;  

Middle finger itu mewakili kemaluan diri sendirikah? Wah! Kurus!

15 comments

20/12/11

berkesan kalau individu yang ditujukan tu membalas.

kahkahkah. KC suka dan sgt setuju dgn mommyfara.

20/12/11

ERM... TAK FAHAM..

hahahahah! macamana pulak kalau yg tunjuk jari tengah tu..perempuan?

20/12/11

apa daaa...hehe

raise middle finger? easy to do as easy as A B C..that's why people like to do that..relevan thought!

20/12/11

kasihan jari hantu!

20/12/11

jari hantu tak sesuai disarungkan cincin...gaya yahudi..=)

hehe...ala malu bila lwn pantun dgn fara...rasa nk tutup muka

budak2 je main point middle finger tu,org mcm tu pd saya tk bertamadun sepatutnya yg baik jadikan tauladan yg buruk jd sempadan..

skrg trend main perang2 di twittwer atau fb pulak

susah nk cari org yg boleh terima kesilapan diri...

kurus tu yang tak tahan kehkehkeh....

21/12/11

ehehehehe... sekadar tersenyum (",)

21/12/11

tu la kan 'orang kita' ciptaan Allah pun nak disalah ertikan,.. lambang lucah la, maksud buruk lah.. itu le akibat kalau terlebih kreatif memikirkan maksud tersirat...

Interlok merah jingga vs interlok biru.. jom baca

21/12/11

Ekekekeke...baru saya perasan fara, middle finger tu mewakili apa, bukan sekadar jari hantu tapi....hahahaha....

21/12/11

wahahaha. kurus...

kesian jari hantu..


sudahlah nama hantu..digunakan utk buat isyarat x senonoh pula..

Catat Ulasan