16/01/12

Najib is coming to our campus....lets bomb his helicopter

Inilah yang dikatakan revolusi tak kena tempat.

54 comments

16/1/12

hahahahaha
bila ada akal tapi tak digunakan dengan sebaiknya
inilah jadinya =)

udah tu bodoh bgtau 1 dunia...hahaha..

16/1/12

Ntah apa2 kan..

takut ngan keberanian negara msia sekarang...

hehe..

ada ke orang dah plan macam gitu?

tapi rasanya dalam byk hati 'orang2'
nak sangat2 'bom' 1st lady...

lariiii... :)

bom???!!!!

mungkin dah rasa hebat, sbb ramai yg akan menyokong
tp hebat seperti tiada akal, memang tak ada apa apa makna pun

mungkin dah rasa hebat, sbb ramai yg akan menyokong
tp hebat seperti tiada akal, memang tak ada apa apa makna pun

asal x suka je nk bom

16/1/12

:)

16/1/12

hadoi!.. ingat kan statement berani mati tadi! hihi

alahai budak2 skarang ni..
sukahati je buat statement tanpa fikir panjang....
tak sayang masa depan ke?

berani tak kena tempat.

16/1/12

Assalamualaikum Fara

utunglah PM datang....

16/1/12

ah, yang melatah pun tak bertempat!

nak jadi apa ntah huhuhhhh

16/1/12

hehehe...ada jugak...

budak tu problem aa..kalu nak joke atau marah sekalipun, there's another way..

@cheqna

Dia pandai gunakan akal tp dia kena terima hakikat yg dia masih bodoh.

=D

@:: Mrs.Eady ::

Klu dia bgtau kat 1 dunia yg dia bodoh, Alhamdulillah...

@Huda

Nak publisiti kot?

@ratusiput

Takyah takut. Allah kan ada.

@Ati Masrif

Sy nak berskongkol boleh?

=p

@kasihibu

Dia tak hebat pun.

@Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

Terpengaruh dgn cerita Tamil.

=p

@Kella

Sy bukan kamikaze.

Semakin ramai yg tidak menggunakan akal yg waras bila mahu bertindak...

@NenetPenne (NP)

Smpi ke hari ni dok tertanya-tanya...

@Cikpuan rara

Berani itu tak apa.

@atuk

Sy tertunggu-tunggu PM dtg kmpg sy.

=p

@SM

Aku rs, klu budak tu kate nak bom jet Obama pun, sure Amerika melatah tak bertempat!

@sahromnasrudin

Dia tak menjelma jadi apa2 pun melainkan kekal manusia.

@Rai

Haish...siapa kata takde?

@Lady Windsor

Maybe dia outspoken. Tp nape mst Najib? Nape tak....

Ah, mls nak teruskan.

16/1/12

Bukti kasih sayang mereka padanya....

16/1/12

hehe
no komen ler..
sbb yg buat tu pun katanya budak U..
pndai buat pandai tanggung.

:) dia terlebih geram sehingga menjerat diri sendiri

16/1/12

Macam²...haihhhh...

16/1/12

@Pok Amai-Amai
jadinya, NSA, FBI, CIA atau semua agensi risikan mereka pun sama bodohnya macam budak tu. agensi keselamatan kita? sedut!!! sekian...

16/1/12

INIKAH DINAMAKAN PELAJAR @ MAHASISWA? COMMONLAH.. ORANG SURUH BERFIKIR DENGAN OTAK, BUKAN BERFIKIR DENGAN KEPALA LUTUT. MUNGKIN PADA PANDANGAN DIA, IANYA HANYALAH GURAUAN ATAUPUN SENGAJA BUAT-BUAT KENYATAAN MACAM ITU. TETAPI, DALAM ASPEK KESELAMATAN, PIHAK KESELAMATAN NEGARA SANGAT "ALERT" DENGAN SEGALA ANCAMAN TAK KIRA IA HANYA GURAUAN ATAUPUN BENAR-BENAR KERANA PIHAK KESELAMATAN SENTIASA PERLU BERSIAP SEDIA.

orang muda memang hebat jika mereka mahu cetuskan sesuatu...baik benda yang baik atau juga benda yang bodoh!

Hai, sekarang ni dah pandai main bom.

entah lah fara...

Kesiannn....

revolusi yang dicanangkan oleh mereka yang tidak berotak. itulah akibatnya.

lagi hebat dari diberi sambutan bunga manggar. Hihihi.

16/1/12

bukan ker ada kes bom mengebom org dulu kat M'sia ni...hihi...

akak rasa mahasiswa ni macam kene 'cocok' je.. dah la dik, fikir mak bapak yg mengharapkan kita,.. kalau nak 'mengubah sesuatu' pun ubah dengan kekuatan dan kuasa bila dah berjaya dan ada kuasa nanti, sekarang ni tugas adik2 cuma belajar je dulu...kesian mak bapak tu dik...

tulah bebudak U skg. masih ada akal fikiran yang cetek .

terlajak perahu boleh berundur...


Video menarik untuk dikongsi! The Joy of Books

revolusi selalunya bermula dengan tindakan2 yg xmasuk akal....

revolusi di TUNISIA bermula bila seorang penjual buah bernama Mohamad Bouazizi membakar diri sendiri...

kan gila 2!!!!!!

Catat Ulasan