19/01/12

sebu

Pernah tak rasa seperti; Bila dah menaip 2, 3 perenggan tiba-tiba hati tak senang. Padam balik semua. Kemudian, taip lagi perkataan. Padam semula. Duduk termenung sekejap. Pandang kiri pandang kanan. Tapi tetap tak ada semangat nak bercerita. Walhal, ada benda nak cerita. Cuma tak ada perasaan hendak memusing kata.

Terasa sebu otak saya hari ini!

30 comments

selalu. sebab tu draft box penuh. After quite some time tgk balik .. masa ni mood dah tak da.

Delete shj ~ brg yg lepas jgn dikenang.

19/1/12

kalu cheqna sebu tu biasanya sebu perut...otak jadi tepu..hehehehe

selalu rasa macam tu...setiap hari...buat keje lain dulu Fara..pi munum ka dulu..

itu perkara biasa... kadang2 masa tak mengadap pc macam2 lak ideakan...

19/1/12

Betul..pernah macam tu..

19/1/12

Hahahaha...sama lah fara. Selalu gak mcm tu. Bukan perut jer sebu...otak pon sebu gak ☺☺

19/1/12

sebu idea rupanya..

19/1/12

selalu sebu org guna kat perut hehehehehe tapi lebih krg le kan klu dah sebu gak otak hahahahaha :)sering sebu otak nie berjangkit pada saya..sbb dah type pastu tiba2 rasa segalanya serba tak kena last2 offkan jek :p

hmm, memang pernah.

jangan lah sebu sangat otak tu,
sebu siket takpe. hehe ;)

cik ina dah rasa cam apa yang fara rasa, sabtu lepas cik ina ada taip entry panajng berjela, bila nak publish tak jadi, hingga sekarang masih ada lagi,otak kita ni adakalanya jadi kosong.

hahha..mmg lah farah..dakupun sengal ajer arinie..komen farah tadi terdeletelah..tah kenapa pgnie semua komen2 takder kat dashboard..kena btul2 tgk siapa komen..

pastuh tahmcm mana daku terdelete semua komen...hang komen semulalah..haha.sabojerlah

SELALU jadi macam tu!!!
hahaha..
ohh sebu namanya ya..
yana selalu kata otak jammed sebab ada benda nak cerita tapi bak kata kak fara tak ada perasaan hendak memusing kata..heee..

sy pangil ia sbg serabut huhuuhhhh

19/1/12

In the end tulis satu ayat je kan Fara..

dah banyak kali dah pun.beratus kali.

biasa sgt dh tu....boleh kata tiap kali nak buat entry =)

selalu sebu tang perut..ni 1st time dgr otak yg sebu hehe

Sebu otak adalah lebih sakit dari sebu perut. :)

Tanpa Nama
19/1/12

MF: otak tak cukup rehat tu..

tenet aku problem. xleh log in -TelorPower

hihihi...terkena kat kepala saya juga..selalu sgt mcmtu!last last apa pun tak update..

selalu juga hadapi keadaan macam ni....
sokmonya - blog akan tak ber-update lahhhh!

oooo...keadaan camtu orang panggil sebu kew? memang selalu la sebu....hehehe...klu kat kampung saya, sebu tuh maksud dia pewut masuk angin aka kembung pewut....

selalu juga jadi macam tu..
kekadang time nak bagi komen pun macam tu.. dah taip pastu padam balik..

19/1/12

Entah lah...

saya menulis satu perenggan pon tak pernah...

~hehe

pernah...

tapi tak tau ape sebabnya..

macam nak cerita tapi tak nak cerita..

nak makan tapi taknak makan...

kak ita ingat sebu untuk perut aje...tak ada idea pun guna perkataan sebu juga...

dah selalu sgt klu saya. semalam sebu gila! satu entry pun tak keluar malah tak buka blog lgsg...huhu

kadang nana tak sampai satu perenggan pon dah sebu otak.

ada penawar tak ?

huhu..pernah rasa apa yang dia rasa:(

19/1/12

saya pun...mood lari..

Catat Ulasan