20/02/12

dashboard confessional


Alangkah bagus kalau mereka datang KL pada 5-6 tahun lepas. Boleh saya rancang itu ini. Kalau saya nak pergi KL Live semata-mata nak menghadap Chris Carabba (pada saat umur dan komitmen kala ini), sangat tidak relevan. Tapi kalau dapat tiket percuma, apa salahnya kan? Heheheh...

Ada sesiapa yang sudi berkongsi perasaan gembira (untuk memberikan tiket percuma)? Kalau ada, saya tujukan lagu Stolen untuk kamu ya?

18 comments

teringin jugak nak pegi...

20/2/12

moga2 ada yang sudi memberi tiket free =)

Umur bukan halangan..pergi saja...:)

sy tak penah pi tgk konsert..

20/2/12

kalo boleh gua nak bagi lu tiket percuma siap dgn BR1M500 lagi..tapi gua tak mampu...

sy tunggu oasis dtg Malaysia walau noel gallagher dah berpatah arang dgn liam huhuhuhhhhh

20/2/12

saya suka apa-apa pon yg live...

Salam,
LF tak ada simpan tiket ... kalau ada, memang bagi free je .. takpayah pokamai-amai cari tempat lain

hiks..sy dh baca entri ni pg tadi tp skang br nk komen..


kumpulan apa nih ha..sy buto muzik haha

tak kenal pun...hehehe

tinggalkan anak kat en somi pastu farra pegi je. ok? hihihi.

20/2/12

Tak pernah tgk lagi live concert.

20/2/12

google jap..tak pernah tahu lah sis siapa DC ni...

20/2/12

kalau free semua orang suka..:p

alamak tak tahu la kewujudan band nie hihihihi

apakah ia sgt power...???

masih menanti RADIOHEAD!!!!

21/2/12

teringat zaman kegilaan pada dashboard confessional..huhhhh...

kenape tak cakap...
arghhhhhh....... melepas!!!!

Catat Ulasan