5/03/12

hannah yeoh


After waiting for more than 20 years, the residents of PJS 7 low cost flats are rejoicing over the decision of the Selangor State Government to repaint their flats. The grant is given under the "Caring Government For Residence Improvement Aid or Skim CERIA".

Repainting works will be done for all 10 blocks of flats costing RM331,200. Selangor State Government will fund 80% of RM331,200 while the balance 20% is to be paid by the residents.

This is another example of state funds being returned to the people instead of being siphoned off by corrupt politicians. Good governance will only benefit the people. The residents of PJS 7 low cost flats cannot be happier!

Lagi kisah lawak jenaka yang buat saya hampir tergelak besar. Bila nak dekat pilihanraya, masa itulah sibuk nak cat rumah rakyat. Itupun penduduk kena merayu bagai menuntut janji wakil rakyat. Alahai! Betul menggula-gulakan 'rakyat kebanyakan' ya? 2x5=10 kan?

P/S - Rumah pangsa PJS7 betul-betul bersebelahan dengan kawasan rumah saya. Kalau buka tingkap dapur saja, menjamu mata saya dengan keadaan rumah pangsa yang agak uzur.

15 comments

flat arwah ayah cik ina tu, memang dicat setiap kali pilihanraya je. bayar cukai setiap tahun : )

5/3/12

Bagus juga kalau ada pilihanraya tiap2 bulan! hehehe...

5/3/12

power ar, cat rumah pakai handbag. kau boleh buat? hahahaa!!!

macam posing jer? yg tukang tepuk tu lagi, nak bagi tayang muka, lepas ni, kuli2 gak yg perabiskan kerja...

5/3/12

propa=)

hahaha permainan yg lama dimainkan semula, watak jer ada sedikit berubah. ceh!

alah, kenapa tak di ambil gambar dari rumah anda. nak juga tengok view keseluruhannya. heh

Rejeki setahun sekali dpt cat baru

time ni sesuai mintak apa sahaja..pasti makbul :-)

biasa lah nak pancing undi mcm -macam lah....kekonon perihatin lah tu...kan bagus setiap tahun ada pelihanraya..he..he

macam2 kan...?
ada je cerita menjelang pilihanraya
sabor je lah..

kalau boleh nak tukar cat kat dlm rumah percuma pun dorang akan usahakan time ni..punyalah nak menambat hati rakyat...

kemain tinggi lg tepuk tangan....hurmmmm

cuba cat rumah tu tanpa kamera.nak ke tak??? zzz

13/3/12

2x5 je mereka ni semua :-)

Catat Ulasan