21/03/12

makan-makan

Rasa macam nak makan ketam goreng cili. Tiba-tiba beralih pula lauk udang masak lemak tempoyak. Tapi kalau layan sate daging yang lembut-lembut berjus pun sedap juga. Nak-nak kalau diulamkan dengan ABC. Hoh! Terliur. Tapi tadi saya jumpa satu gambar lala masak pedas. Mencengkam jiwa juga kan? Mana satu yang saya nak?

....bila dah malas hendak bercerita.

34 comments

lala masak pedas dan ketam goreng cili. nak pulak yg org lain buat sbb KC tersgtlah tak pandai cara-cara membuatnya.

nafsu makan tetiba..hehehe

puasa kah...?

selera macam orang lama tak makan
atau....pregnant kah? hik3

21/3/12

dari blog ke blog kalau duk tengok org masak mmg gitu la jdnya
yang pasti ptg ni aku nak gi cyberjaya makan nasi arab lagi..tu ari tak puas makan.huhu
jom la join .aku blanja ko bayar
boleh?

21/3/12

Dpt ku bayangkan lauk pauk yg di sebutkan itu...ahhhhh...terliur gak ☺☺

apa kata pilih semua..ahakss.

kalo iols - pasti pilihan pertama adalah udang masak lemak tempoyak..... lagi best kalo pedas2 skit...
perghhhhhhhhhhh!~ terliur hoccay!

kalo iols - pasti pilihan pertama adalah udang masak lemak tempoyak..... lagi best kalo pedas2 skit...
perghhhhhhhhhhh!~ terliur hoccay!

21/3/12

lala..tak penah mkn..lalalala

*mengidam mcm2..mcm posa je awak ni ya.

21/3/12

lala tu yang buat aku teringat Bubur Nasi no.1 kat Sentosa, JB.

@SM

Minggu lps, aku bru singgah sentosa. As usual, sesak!~ Leceh!

21/3/12

saya lagi suka ketam dari lala.... lalalalala... hehehe

wah lain mcm jer selera tuh...hehe

klu pandai cara memasaknya.. buat je.. huhu

21/3/12

wah banyak betul pilihan yea..

21/3/12

Nak masak atau makan di kedai tu

ke laut jadinya saya punya diet..haha,

baca pun dh terliur oke...

21/3/12

NI NAMANYA NAFSU MEMUNCAK2.. ERM, NAFSU MAKAN... ;)

Suka mkn udang tu...lala tak mkn..

tak susah, kedai seafood bersepah2,...order jer semua, minta en somi bayar, kan sayang isteri... kata je ngidam, trus dia order jer,..

Malas nak bercerita? Mujur ramai yang nak mengomen. Kalu ramai yang malas nak mengomen? Parah beb!

adoiiii main kasar nampak!hahah XD

semua menu tu sgt berselera dan terliur bila dibayangkan

@Pok Amai-Amai

tapi dgr2 kata sekarang kat tmn molek pula sedap layan bubur,rasa lagi sedap walau tak femes seperti di sentosa

udang masak lemak tempoyakkkk...uhhhh, lapaq nasik la pulak pagi2 nih. =B

vote for abc!yeaahh..

Wow! Tapi semua tu sy xblh nk mkn time pregnant. ABC jugak sedap.

22/3/12

irfa...ko belanja fara bayar..aku nak join jugak...hahaha...

mode kebuluran..

kalau bulan puasa ni, mesti lagi berjela-jela menu yg tersenarai kan...

eh kenapa entry pasal makan niiii!!!!!!!!!

22/3/12

selera yg berbagai-bagai ni selalunya tanda2 orang berbadan dua....

(hehe)

makan semua ke kak fara?hehe

mak aiii.sodap semua yg awak nk tuh...

sate.. oh.. belum tercapai harapan nak makan sate yang dibuat sendiri oleh en. suami.. eemm.. kalau tak dapat dalam masa sebulan ni nampaknya kena tunggu time raya nantilah.. :)

Catat Ulasan