1/03/12

tok ki


Semangat teruja saya untuk bercuti menjadi pudar bila mendapat tahu, Tok Ki sedang terlantar sakit tenat di hospital sekarang ini.

Semoga Allah permudahkan urusan Mak dan Ayah yang sedang menuju balik ke Terengganu pagi ini. Dan semoga semuanya dalam keadaan baik-baik saja.

Minggu depan saja lagi. Ya Allah! Berikan sedikit masa lagi!

26 comments

Semoga segala-galanya dipermudahkan Allah..

Semoga dipermudahkan semua urusan,amin!

1/3/12

Saya doakan smoga tok ki fara cepat sembuh.

1/3/12

Semoga semuanya yang baik-baik saja untuk tok ki awak yea..

Semoga beransur sembuh

1/3/12

kami mendoakan untuknya...

Moga To Ki cepat sembuh.

doa dari sy buat kamu, moga semuanya baik-baik shj

1/3/12

Ingatkan Tok Ki penyanyi tuu

1/3/12

semoga semuanya dalam keadaan baik2 aje

1/3/12

semoga tok ki cepat sembuh.

1/3/12

Ya insyaAllah.. semoga semuanya dipermudahkan olehNya..
semoga semuanya berjalan lancar dan baik baik sahaja ya! =)

1/3/12

semoga allah mempermudahkan segalanya
insyaallah =)

1/3/12

InsyaAllah semuanya akan baik2 saja.

how do i call u anyway?
called as Pok amai amai?

anyway, nak kongsi satu citer. dulu sy ade nenek yang sihat,kuat,cergas.setiap kali balik kampung dier mesti masak apa saja yang perut ni nak.sedap pulak tu.kalau xde duit,nenek beri.kalau sy nakal,dier tegur.dier la nenek yang sy sayang sangat-sangat.

tapi...

bile da start bekerja,da susah nak luangkan masa dengan keluarga...
tau tau dapat panggilan,dier meninggal bulan 2 tahun lepas.
tpi dpt tau dari atuk yang dia teringin sgt nak jumpa i 2 weeks before.

so after i dpt tau tentang yg part tu...aduh...rasa bersalah bersalah tahap tak tau camne nak cakap daa...

sedihlah baca post ni...kenang balik one of my biggest mistakes in life. ..

and dont get me wrong.when i said this post got me sad,i dont imply death.

im actually implying that this post in effect,reminds me of what i should've done before gran left.

jangan salah paham ea...huhu :)

kami berdoa semoga beliau diberi kesihatan yang baik dan senantiasa dirahmati Allah SWT

semoga to ki cepat2 sembuh..

semoga dipermudahkan urusannya kak..

Berdoa Fara moga tok ki sembuh cepat...

byk2kan berdoa eh....semoga aki cepat sembuh. dan segala urusan dipermudahkan

1/3/12

SEMOGA SEMUANYA BAIK-BAIK SAJA..

insyallah...semuo nye baik2 sahaja...amin...

1/3/12

Moga dipermudahkan segala urusan.

semoga semuanya dipermudahkan...jgn susah hati sangat tau kak!!..

1/3/12

Assalamualaikum Fara

moga mak dan ayah fara selamat dlm perjalanan
dan moga tok ki fara sihat sediakala

Catat Ulasan