17/04/12

aparteid

Saya sangat layan dengan cerita ini;

Google

21 comments

17/4/12

AKU SUKA CITER YG TULIS
'BASED ON TRUE STORY'
NAMPAK GAYA KENA CARI NI

nak kene tgk ni!

cerita apa tu fara, story lah sikit... ketinggalan sungguh...huhu

kasi sinopsis ke... rumusan ke..

teringin pulak akak nak tgk cerita ni.. sure best kan..

ini bukan filem yg menang oscar tu ke? kes simbah asid? kan?kan?

17/4/12

oh? belum tengok...

Saya tak pandai nak tonton cerita berat2. Best tak cerita ni awak?

mesti ada mesej yg bermakna..kena tengok ni!!..

17/4/12

Saya juga suka filem yang berdasarkan cerita benar! Tak pernah tahu langsung tentang movie ni. Thanks for sharing.

nanti review pasal cerita ni k..mcm best je.

17/4/12

MACAM BEST SAJA.. TAPI DAH LAMA TAK LAYAN MOVIE..

Ok citer apa ni sungguh tak tahu..huhu

kisah benar biasa kurang dapat tempat lebih2 lagi kalau cerita sejarah, yg orang suka kisah cinta dan kisah hantu,.. macam mana penerbit filem nak mempelbagaikan kisah macam ni sebba kena ikut minat ramai? akak tunggu sinopsis cerita dr blog ni jer le..

menghargai perbezaan

Mommyfara,
Kat YouTube Ada tak citer ni..? Sure best ni..nak tengoklah..

mcm setailo! boleh download ke ni?kehkehkehe XD

sellu baca ulasan novel ala2 true story kat belog ahkak miloais je :)

mesti bestkan citer mcm ni..
Cuba fara citer sikit..

fara buatla sikit sinopsisnya...

buat la review pasal citer nih...:)

18/4/12

teringat cerita The Color Purple...

dah tengok?

Catat Ulasan