6/04/12

arghhh!

Hari ini saya buntu. Menaip bagai nak rak. Kemudian, saya padam semua. Menaip lagi. Padam lagi. Saya dah jadi macam orang gila. Ah! Lebih baik saya bertandang ke blog kawan-kawan.

Bai!

31 comments

same la kite...
seb baek yg last jadi gak entry nye..
kalau tak mau jadi entry sekerat je..hihi

meh meh dtg umh meh..

6/4/12

Memang kena sedut nafas dalam2 dan hembus perlahan2 bila dah begitu gayanya. :)

nak singgah rumah kawan-kawan pun segan sebab ai takde entry baru.. lamaaaa tak update sebab 'ketaklaratan' diri ini.


nota: due 25hb. ni.. :)

6/4/12

aku dah sebulan buntu...ko buntu mmg aku mushkil...haha

Hai. OK bai.

6/4/12

belum ada mood nak publish ye kak

6/4/12

saya pun pernah jadik mcm tu....taip delete, taip delete, sudahnya sign out terus...malas nak layan blog...

itu normal, kengkadang saya rasa nak tutup blog pun ada tau...huhu....

Kadang memang macam tu Fara... mcam kosong je...

6/4/12

Hehehehe...hilangkan kebuntuan tu dulu.

6/4/12

hidup macam tulah
ada masa ok
ada masa ko

salam ziarah

kadangkala, kamu tak perlu menaip. tepek gambar pun dah cukup..ekekeke

fara..mungkin awak akan dapat idea nnt bila ipad baru smpi ke meja wak..


sy ucap tahniah awal-awal ya :)


p/s: sy x siapkan tugasan terakhir tu sbb malas hikhik

jom makan coklat...
mesti idea dtg mencurah2..hik3

keh keh~~draf saya penuh dengan entri terperam ~~

kenapa fara..sabar..pelan2..ye..

lama tak dtg blog sy.. eceh!
sy pun baru ada kesempatan dtg sini... XD

Silalah. ^_^

rileks2...hehe

ema pun baru nak masuk rumah orang...huhuhuuh

finally... dpt gak masuk blog dia... asyik link ke goggle aja. aku bukan tahu guna g+ tu... haish.... salam kenal...

ps: aku kadang2pun mcm tu gak. aarghhhhhhhhh...

relax dulu....

ehh saya nk nk url entry awak yg mcm awak ckp tu..kalau tahu tajuk pn cukup...saya mungkin tertinggal baca la...

6/4/12

Kdg2 mmg gitu..baik stop sblm tmbh stress.
Jln2 blog org..kot dtg idea.

Fara kena keluar bersiar2...ambil udara segar. Akk selalu gak buntu taip serba tak kena. Lps tu gi dapur dulu....mkn minum dulu....dah ok baru tulis semula. Kdg kala bila kita bnyk fikir mslh, idea tak dtg.
Betul kata sorang tu.....gmbr sekeping pun dah menceritakan semuanya.

Kakain biasa mcm tu... dah selalu sangat...

rehat dulu... minum kopi ke... idea tu x leh dipaksa2 datangnya... betul tak?

8/4/12

JANGAN LUPA BERTANDANG KE BLOG SAYA.. :)

hahahah i paham sgt perasaan u tu...hehe...tension giler kan? >_<

kenapa ne farah...steres ke jiwa kacau....cuba cite...

cik ina pun pernah berada disituasi cam fara, lepas tu tak tahu nak wat apa tutup komputer je.

Catat Ulasan