9/04/12

fenomena aaron aziz

Saya tak menonton Anugerah Bintang Popular dari mula sampai akhir. Apalah sangat anugerah tanpa penilaian? Dan, Aaron Aziz yang paling popular? Tiada kejutan.

P/S - Saya mahu menonton Bunohan. Ada sesiapa sudah menikmatinya?

20 comments

9/4/12

Kakcik juga teringin hendak menonton Bunohan. Jom pergi sama2 nak? :)

hati2 meronta2 suruh langgan bunohan kat astro first~~tapi sampai sekarang tak buat lagi~~keh keh~~mommy tengok dulu.kalau mommy cakap best baru saya langgan~

Kakak pun tak menonton tapi aaron aziz pun kakak ada pernah menonton VCD filem KL Ganster dan Ombak Rindu memang hebatlah juga...

Saya pun tak tgk ABPH sb saya tgk bola :)

9/4/12

x tgk lagi..nak tgk gop pah ni =)

saya siap rakam abp supaya dapat tengok berulang-ulang-ulang-lang kali... :)

nama pon anugerah bintang popular kan..jd yg popularlah menang hikhik


bunohan dgr ceritanya filem artistik..filem hebat tp x komersial

ada cite feveret sya di chanel 711 tadi mlm so kena sacrifice tukar sekejap2 ke tv3 sbb husben sibuk nak tgok artis kita ni...huhuuu

tpi bagus gak Aaron menang sbb kesian dia dah lama berlakon tapi baru ni pegang award...

hai...belum tengok lagi bunohan... Banyak review kata filem ni 'sesuatu'.. tak pasti ape.. tp maybe mesej dan pendekatan yg berbeza tak seperti filem komersial yg lain..

9/4/12

fara..
aku pun tak tgk APB malam tadi..bukan berebut remote tp mmg aku tak minat tgk rancangan berbentuk anugerah..bg aku sgt membosankan/tp aku dgr nama aaron di umumkan (masa tu tgh gosok baju).

bunohan?aku dah tengok..adik download dr mana tah..komen aku?best la sbb dia kecek kelate ;).kalau yg tak paham konfem akan cakap 'tah hapa2'..aku suka semua belakon dlm tu..ada model tg azura kecek kelate..hehe

9/4/12

Bunohan? Citer wayang ker? Tak pernah dgr lah fara.

hehehe...kebetulan tertengok bila bukak tv... kelakar pulak tengok fiz fairuz nak nangis..

9/4/12

gelemer mat haron mustapha. Belum nengok lagi Bunohan. Baca review macam best je.

kakain pun tak tengok mlm tadi..tak tahu pun sape pemenanganya tuu...

tahniah la pada yg berjaya...

KC tak tgk pun ABP. Bunohan? Adakah bersifat kekejaman? Kalau ye .. mungkin tdk ..

kak ita tengok..tapi aa menang tu sudah pasti...tak lah minat sangat dengan AA tu..yg best tengok met uncle husin dan ziana zin..memang best...pun bukan peminat dia org...tapi best..

abp tahun ni akak layan sampai abis abb streamyx down..x leh update blog..cuma bleh bw guna glxy note ni tp mmg sedey sangat2 ni...

Bunohan best, rugi kalau tak tonton. cik ina konpius orang Malaysia suka Aoron Aziz, terkedu tak tau kat mana yang best ngan lakonan dia tu.

dasat uncle gedek...siap rakam lg..haha

xtgk lg bunohan...dr review yg sy baca, cerita ni berat n byk yg tersirat...

kalau tgk wyg sy suka pilih cerita2 epic, biasanya cite omputih la..

kekadang cite omputih lg byk moral story yg kita bleh amik..dr segi kehidupan, kasih syg..power..

12/4/12

huhu...berebut remote dgn mr suami. dia nak tgk HBO...last2 dpt tgk abp sekitar jam 11mlm.

pst: Bunohan - byk review kata filem ini hebat tapi kutipan dipawagam tak cecah RM 1 juta pon

Catat Ulasan