20/04/12

bagilah can...

Saya bercerita apa yang saya pernah rasa. Dan segelintir darinya bukan sebab saya suka-suka. Saya bukan bodoh. Jadi tak ada sebab saya mahu suka-suka dengan perkara yang tak patut dibuat main-main. Mungkin bersebab? Sudah semestinya...

Bila segelintir orang rasa diri mereka betul segalanya, jadi kesalahan orang lain terus-menerus negatif pada pandangan mata. Sampaikan langsung tak diberi muka.

Haih...

26 comments

20/4/12

sebab mereka angkuh, mungkin...

| Bila segelintir orang rasa diri mereka betul segalanya, jadi kesalahan orang lain terus-menerus negatif pada pandangan mata. Sampaikan langsung tak diberi muka. |

betui... setuju sangat... is folo sini tau...@342... salam ukhwah ye (^___^)

farah,
mereka yang selalu rasa dirinya betul dan terus negatif adalah orang yang melihat dunia dari satu sudut saja..maafkan lah mereka..
ada baiknya mereka begitu.. sekurang kurangnya boleh menjadi contoh kepada kita supaya tak jadi macam tu jugak :D

20/4/12

sape yg tak bg fara can tu?..
office mate ya..^__^

20/4/12

ttg apa ni?

haisshh...

20/4/12

lagipun blog kita, kalau tak suka tak payah baca...


haih....

Asalkan niat kita betul sudahlah kak..jangan peduli kata negatif org..

20/4/12

setiap orang ada pendapat sendiri..tapi sekali sekala dengar2 sama pendapat orang walaupun kita tak boleh terima.dengar saja...
bagi la can..kan??

ego....

can mali can o oi.. (",)

yg penting kita tau tiap langkah dan tindakan kita.

tak suka tak payah komen tak payah baca. tol x? hehe
sebab akk dh pemes nih :)

20/4/12

oesal apa ni mommyfara... ada yang berdengki lagi ke

blog sendiri - jadik isi dan cerita - terpulang pada tua punya blog...

ehhh... ni cakap pasal blog kan??? ;P

rambut sama hitam, hati lain2..
tapikan.. zaman kini rambut pun ada yang warna pink, merah.. orange.. hehehh

"Selagi kamu berasa kecil hati dgn kata-kata makhluk, selagi itu kamu belum redha di atas segala ketentuan Allah SWT"

Silly people always do silly things!
Why should care dengan tulisan orang yang silly-silly ni. Kita pon akan jadi bimbo macam orang tu jugak!

Ikhlas, i luv ur writing, sometimes it reflects apa yang terjadi kat saya setiap hari....

20/4/12

harus terima kenyataan.. kadangkala orang suka apa yang kita tulis, dan ada kalanya orang tak suka apa yang kita tulis.. asam garam..

20/4/12

pikiran kita tak sama ngan pikiran org..klu dorang ada pndangan kita pun ada pndpt kita kan..tiap org klu sama jek amannn dunia nie hehehehe..

lumrah hidup begitu la...huhu

org jenis gini susah nak dibawak berbincang secara rasional nya.tu la selalu end up dalam pergaduhan yang tak membawa untung...>_<

As salam,

Hola Fara! Sapa yg poyo tu...?? Harap2 bukan sy lah ye... kdg2 xsedar terjadi poyo lak..hiks ;))

Mmg ade org yg sentiasa merasa dirinye betul sentiasa, kdg2 berlapang dadalah sikit terima pendapat peribadi org lain...betul tak?? BAgilah can kan ? :)

manusia tk pernah sama...citarasa lain2,hati lain2...

hmmm...

Itula sifat manusia setengahnya, ada yang langsung tak fikir orang lain

setuju ngan milo, ni blog kita terpulang pada kita nak cite apa je janji cite-cite kita tu menjatuhkan maruah sesiapa atau .

tu lah sifat manusia..bila salah sekali ingat sampai bila-bila,kebaikan berjuta kali terus terpadam....

Catat Ulasan