3/04/12

maaf, saya kesibukan

Saya masih berada di dalam zon kesibukan. 24 jam itu terasa seakan tak cukup buat saya. Dan saya rasakan, masa berdesup pantas seperti Fast and The Furious. Saya cuba mencuri masa untuk bertandang ke blog kawan-kawan, ya? Tapi agak-agak kalau mencuri masa, berdosa tak?

27 comments

Salam Fara,

Tak aperlah, utamakan mana yang perlu diutamakan dulu.

Akak tungguk kedatangan Fara.

tepuk dada, tanya selera...hehe
saya selalu curi2 masa kot.

3/4/12

tak dosa.

3/4/12

Dahulukan mana yang wajib didahulukan. Nanti2 saja boleh berjalan2. :)

3/4/12

tak dosa lah!

Jangan curi masa Fara, gunakan masa tak salah kan hihi...

bila kita sibuk - memang terasa sangat masa berlalu dengan cepat,.....

take your time lah nak ke blog kawan2 tu beb... selesaikan yang utama dulu...

3/4/12

Ok...utamakan kerja dulu ☺☺

time rehat la~~keh keh~~pelan2 ~jangan rusuh2 mommy~~

3/4/12

anggap je berjalan di blog tu sebagai terapi utk release tension jap =)

3/4/12

buat kerja yang utama dulu yea..:)

MF : jangan bz2 sangat rehat tu perlu.

assalamualaikum

takpe, buatkan yang hakiki itu..kita dibayar utknya kans..

nnti dh ok...leh sembang dgn kekawan blogger s plak

3/4/12

pcl sedia memaafkan kalu benar anda mencuri..takpayah pulangkn balik, halal je..pencuri yg tinggalkan jejak adalah pencuri yg bijak..keh 28x

Luangkan masa pada bnda yg btl. Xpe, faham.

3/4/12

takpe, dulukan mana yg penting yer...

take care!!

3/4/12

CURILAH MASA SEMASA REHAT ATAU HENDAK BALIK..

yang mano perlu di dulu kan tuh dulu kan la dulu yer...:)

3/4/12

Asal jgn curi tulang utk curi masa..^__~

curi la. curi la. saya suka je! heheh~

mencuri la kak sebab mencuri..hahaha..untuk benda baik tak apa lah KOT..heee..

utamakan yg lebih penting

saya pun sama la sibuk...

saya pun sama la sibuk...

samalah kita dalam zon kesibukan, curi-curi cik ina rasa cam tak selamat je,risau ada orang opis yg memerhati. kalau opis fara okey tak pe lah, boleh cover line.

sian membacanya.. ada apa2 yg boleh dibantu? (",)

betul la ..sama juga dgn disini

saya selalu rasa tk cukup mS utk hobi sampingan membaca majalh dan buku..asyik beli bacanya tidak....

Catat Ulasan