22/05/12

beira mar signs nazmi faiz mansor

Google

 Congrats to him. But I'm still waiting for the TM's tvc fantasy (to be reality); Malaysian footballers (named Ramli) who will play in English league.

Nothing is impossible.


22 comments

Tahniah!

22/5/12

APA YANG TM IKLANKAN MERUPAKAN PEMUPUK SEMANGAT MALAYSIA BOLEH.. DAN NAZMI TELAH MEREALISASIKANNYA.. SYABAS ANAK MUDA..

22/5/12

saya ni 'buta bola' fara..

apapun saya tumpang happy dgn kejayaannya.

terbaiklah nazmi! malaysia bolehh!!

Harap ada pemain dr M'sia tu nanti....

Sah! Ini pasti bukan gurauan "April Fool"

saya tumpang bangga! Saya harap FAM tak menjahanamkan potential budak ni, diganggu dgn pelbagai isu isu politik. Biar dia cipta kejayaan di Portugal..dan Insya Allah, catat nama di major league di Europe

congrats nazmi :)

22/5/12

yo nazmi faiz portugal. hehe

Tahniah...

22/5/12

Semoga dia terus berjaya..Chaiyok Nazmi!

aisehh akak baru nak belajar minat soccer ini..:)

As salam Fara,

What a good good news! :)))

I'm happy & proud too!

Nak jwb soalan awak tu... ;))

1. Msia's embassy is one of the participant of the event, sgt2 mendapat sambutan... Lg2 teh tarik tu kan :)))

2. Reporter dr dlm negara Peru je wak yg ada... Lgpun event tu berlsg sempena mcm hari wilayah dorang je...hehehe

3. Mmg ramai yg dtg, pamphlets pun hubby ckp byk yg given away, & they are seems very2 interested to visit Msia... Hope so :))

Awak, sy rs this morning awak ade post ttg english language kan... Sy sempat baca tp xsempat nak drop komen... Anyway, my english also not that good :(... Maybe kena kurangkan mamam belacan...hehehe ;p :)))

22/5/12

aha..sapa sapa nama ramli kena start berlatih main bola dari sekarang..tak pun kalau nak anak jadi terkenal boleh namakan anak ramli..hehe..

Percayalah dia boleh setanding dgn mereka yg dah menempa nama asal jgn FAM kecohkan isu lain sudah...

Bola? saya tidak tahu menahu. :-p

22/5/12

Malaysia Boleh!!!1

walau tak minat bola..
kak tumpang gembira buat beliau.. tahniah...

moga2...

cayalah nazmi!

kalau FAM kacau habislah..

tak lah minat sangat bola farah..tapi iklan nama ramli tu..memang kelakar..harap boleh jadi kenyataan...satu hari nanti..

23/5/12

pertama kali tengok nazmi main memang saya rasa dia ada potensi..tambah2 lagi dia cute!! hehe..but please i hope nazmi tidak dikejar dan mengejar artis atau dok terperangkap dgn kontroversi mcm beberapa org pemain skrng.sayang!

Catat Ulasan