23/05/12

sugar trendy



The picas's not taken by me. I steal it from Google. Please pardon me. Heee~

37 comments

23/5/12

manis sangt..
tak gemor...:p
suka manis2 masam..;)

sy pnh buat pavlova tu...masyaAllah punya la manih melecaih smpai tak boleh makan!

tp ttp teringin nk telan macaron :)

23/5/12

pavlova tu kakcik belum pernah rasa...

Saya dah tak sanggup tgk benda2 tu, sebab melambak kat rumah saya! Memang itu kerja fulltime wife saya...Hahaha..

23/5/12

paling teringin nak mkn pavlova..bila la agaknya dpat

23/5/12

pavlova je yang saya tak pernah rasa~~

dah try macaroon...
teringin nak rasa pavlva - red velvet cake - rainbow cake

2nd pic till now no chance for kakak to try it yet...

nyummmm....dapnye.. ;p

sekali pandang macam sugar daddy..hahaha situ plk kakain ni kann..pose mata pun berpinau2 jer nii...

tgk plk gambar lagi meroyan....

pehhhhhhhhhhh..farah semua sedap gila ne..mcm mana nak kurus ne...

Grrrrr......balik kene cari kek!

23/5/12

mode tengah cari idea nak buat kek bday anak dara sorang..haha..

23/5/12

kesiannya saya..cuma penah mkn cupcake je.

benda nama macaron, pavlova tu sume baru bg saya..baru dengar.

23/5/12

rainbow cake ngan pavlova belum pernah makan. huih semuanya manis2 belaka

23/5/12

macaron je dah try ...yg lain lom lgi....

singgah n follow sini...

dr
afasz

23/5/12

tak sampai hati nak makan...

Terliur dah lama cik ina teringin nak buat pavlova belum ada kesempatan.

love all of them.. teheeee

Btw Fara, blh je dtg kg hana, nanti hana bwk jln2. hehe Do add me kat FB senang keep in touch, HANA SOFFELIA.^_^

tergoda!! saya mmg sugar craze

hmm...
mmg sodap!
mmg sweet...

mmg bawak penyakit kalau tak dicontrol! hehehe

sedap gak.rara teringin pvlova.xdpt2 ag.

velvet tu kesukaan akak... sedapnyaa.a....... rasa nak telan je semua,..cup cake kena yg ada toping keju,.. wow,,,

Nyum2 semuanya manis,tu yg sedap anak2 kecik suka.

23/5/12

SEKARANG, MAKANAN PUN IKUT TREND..

wah... colouring.. tapi tak berapa gemar yang manis2..


psstt: tak pernah amik epidural pun.. memang sakit ni sejak zaman sekolah lagik.. :(

no sugar trendy for me...hehe! i prefer plain trendy like plain water, plain butter cake and plain pasta with a pinch of pink salt only and not aeroplain aa... tq!

23/5/12

sekarang ni makan selagi boleh...dah tua-tua tak sanggup ;)

kalau mkn hari2 memang sengaja menempah penyakit, sekali-sekala utk minum petang,atau cabaran memasak di hujung minggu apa salahnya...

Apam polkadot tkde ke? hehe...semua tu saya teringin nak cuba buat kalau ada rezeki.. haha ***berangan**

aduhhhhhhhhh. ngeri rasa gigi nie..
hahahha.. ngilu..

sedap2....semua aku nak. boleh tak

24/5/12

aku blh msuk redvelvet n pavlova..tp x macaroon..rainbow lum try..pavlova i da buat sndiri..hehe suka sbb gbungn manis n msm..nsb buah2 msm :)

*pengsan*

24/5/12

alamak, kecur air liur kat sini..alamak, puasa..kena tutup sekarang

perghhh, mesti nampak manis.... tapi so sweet to taste

13/6/12

Sya skrg tengah bercita2 nak buat kek pelangi tu. nmpak sangat mencabar utk embuatnya. Harap berjaya

Catat Ulasan