4/05/12

trudy & teddy di pavillion


Trudy & Teddy bakal merasmikan butik pertamanya di Pavillion. Sebelum ini, jenama ini hanya menempel di pusat membeli-belah Isetan, Jusco dan Parkson. Itupun cawangan terpilih saja. Saya sebenarnya tak tahu pun kewujudan jenama ini. Saya dapat tahu pun, dari Nuffnang. Bila dah tahu, apa lagi. Google-lah segala info yang ada.

Fesyen Trudy & Teddy diinspirasikan dari gaya Eropah. Lembut, tenang dan sofistikated. Ada ibubapa suka pakaikan anak dengan gaya elegan sebegini. Sesiapa yang sedang menunggu cahaya mata atau ada anak kecil, bolehlah pergi ke hari perasmian butik Trudy & Teddy di Pavillion pada 8 Mei nanti.

P/S - Mungkin sesuai untuk anak perempuan. Mana tahu ada rezeki nanti, kan? Heheheh.

21 comments

adik ni kalau g tgk baju2 baby ni geram je nak beli..
kawen pon xlg..hiks..

dapat jugak jemputan nyer tapi tak sure lagi nak pegi ke tak..

untuk cucu perempuan .. boleh juga kan ?

Salam Fara,

Untuk kak ani dah over. Untuk cucu-cucu mungkinlah agak.

Salam sejahtera dari kak ani untuk fara sekeluarga.

4/5/12

Dah ada tanda Aydin nak dapat adik ke? :)

BE eh?

Sy haritu ada BE lama x update terus mati dah BE sy hehe. Kalau ada BE kita kena promote eh iklannya?

4/5/12

eh eh...macam ada berita gembira je farah..hehehe..kalau betul tahniah ya..

trudy & teddy ni saya pun tak tau.. sampai la girlfriend adik ipar hadiahkan gown baby utk atiqah..comel bajunya..

yeke kak.best nya.tp kalo dh kat pavi tu mst mahal2 bajunya.

Tak sabar Aydin nak dapat adik - boleh beli keperluan di T&T kan...

tgk iklan nuff tu...kemain lg budak lelaki tu pakai kot lg..hihi..baju dak pmpn tu kawai~

belum pernah jejak ke Pavillion.. huhuhu

insyaallah ada rezeki,

baju anak ppn memang rambang mata, kalau ada nak kaut semua.. cuma duit dalam poket je yg x pernah nak ada,...

mama beli cuma jenama biasa2 jer, asal cantik dan sedap dipakai,

comel aje tgk model cilik dgn baju koleksi trudy & teddy tu.. klu addin yg comel tu pakai mcm tu sure bergaya juga..

em...takde anak pompuan lak kan...mahal tak kak brand dia?bukak pun kat pavillion tu.seram...ehehe...

bestnya.. jom2 beramai2

4/5/12

Byk kali dah kena..yg pelik..menu sama ngan member..tapi harga lain..tak ke pelik?

anak kak ita pempuannya ganas-ganas..tak mananya nak main teddy ne...yg ada abis dilanyaknya..si arisya..

apa-apa di pavilion semuanya saya tak mampu... termasok parkirya...!

Cik ina suka kaler baju trudy & teddy.zaman anak cik ina kecik mungkin belum ada jenama ni .dulu masa yuyi ngan yang no 2 tu kecik cik ina selalu beli gaun rocky one. InsyaAllah mana tahu ada rezeki dapat anak perempuan boleh beli banyak gaun.

1st time dgr brand nih...

12/5/12

hehe, tak penah dengar jenama nih :-o

Catat Ulasan