19/06/12

bila azwan ali dalam masterchef selebriti...

Google
Macam sup tulang. Kalau masak sup tulang tanpa pak aji, mungkin rasanya sikit hambar. Tapi kalau tak ada pun, tak jejas apa-apa. Malah ada orang, lagi suka.

Bagi saya, Azwan Ali seperti pak aji. Kalau tak ada, hambar. Kalau ada, bertambah seri Masterchef Selebriti.

Heee~

42 comments

19/6/12

sekadar penyeri jela =)

tulah, kadang-kadang menyampah juga tgk gaya melebih-lebih dia. tapi, dia jg yg buat masterchef celebriti lain dari masterchef biasa..

bila tengok kadang rasa hiss..napelah dia ni tetiba je jadi gini kan? kesian ada geram pun ada..hehehe tapi sangat tabiklah diorang boleh masak

19/6/12

Auwwwwwww....☺☺☺

Tak pernah tgk lah sbb umah nan ado astronya.

heheh.

mak saya marah saya kutuk dia.


keh!

haha layan jugakk..

19/6/12

Eh? Kita sama. Buat entri psl double A gak. Heee~

*punyalah malas saya ni kan? keh keh~~

19/6/12

Rasanya AA akan ada sampai episod akhir. :)

19/6/12

Setuju..sebab tu saya tak kisah kalau dia tak keluar, sebab dia penyeri, hehe

19/6/12

suka tengok masa dia gaduh main2 ngan sarah... lawak... hehehehe

19/6/12

hehehe..betulll...aritu pun ada sembang ngan suami, kalau dia takde tak best plak. kdng2 apa yg dia kata memang tepat dan pedas! hehe

tp tgk dye kecoh gila masa masak.adoooiiii,

kita pun suka dia dlm Masterchef tu..
bersahaja...

setuju...strategi Astro

19/6/12

kalau azwan ali pak aji..ada side effect la maksudnya kan.. hahaha..

Saya tak layan masterchef..dan saya x minat azwana alia ni :-)

19/6/12

TAK SUKALAH.. ADA PAK AJI, BOLEH MENDATANGKAN MUDARAT PADA KESIHATAN..

19/6/12

ngeri tengok mata dia bercelak tau. tak pernah tengok siri MCS

19/6/12

azwan ali penuh dgn drama...tak kuasa sungguh...heheeh

19/6/12

Ok jer kalau dia ada..boleh lah gelak2 sikit tgk telatah dia yg kdg ober kdg spontan tu...

penyeri eh dia ni? KC tak layan pun program2 camni.

tak berkesempatan lg nak menontonnya.. teringin juga nak tgk aksi2 azwan ali tu.. asyik dgr cerita org aje.. he..he..

saya masak tak pernah masok aji. series. 0.0

Pandai juga dia masak ye fara. Kakak tak mengikuti.

19/6/12

rumah saya astro tiada... :(

Aiyoo, opkoz, ko hado? itulah trademark dia, kdg gelak guling2 tgk seluar dia terlondeh, kdg meluat pulak dgn bulu2 dan selendang tu. Jgn terbakar sudah!
Akak follow twitter dia, rajin sungguh mmbalas twit peminat. Follow sesaja.
Fara...yg lucunya, akak ternampak masa juri tengah bercakap dgn artis mana tah, AA tengah menenyeh lip gloss kat bibir...haha...ko hado?

betulll...dia mmg bnyk mulut buat org lain sakit hati tp kalau dia xda mesti program ni hambarr hihi

mmg setuju tapi kekadang mmg hangennn jer nengok dia..tapi mmg seronok mcf kali ni

jarang dapat tengok lah rancangan ni...

masa dia masak cekodok tu.."ko ado masak cekodok letak vanila bean dengan serbuk kayu manis"
Overall i admit best gak mamat ni ada..

hehehehehehe....

19/6/12

Baru sekali tengok rncngn ni..tu pun sbb dok hotel ada astro..

kak ita pun ckp mcm tu juga dekat opis dan rumah..kalu tak ada azwan mcm bosan kot...propa aje lebih...itu yg tak kuar-kuar lagi...tapi semalam baik sikit lah...

bak kata ajinomoto azwan ali
garam farouk
gula juliza adlizan

kan? dan yang lain2 adalah bahan sampingan..ngeeeee

19/6/12

percaya tak kalau aku kata dia akan masuk final?sbb astro saja simpan dia sebab tahu walaupun nyampah tp nak jugak tgk gelagat dia

baik aku layan drama korea
babai..jgn marah ye

yelah, kadang2 bila kita tak suka seseorang, nanti bila saat dia dah berpisah dengan kita pasti akan terasa kesunyiannya.. takda lagi nak kutuk2, atau nak ajak2 gaduh2..

Azwan Ali adalah penyeri rancangan ini... tanpanya nanti pasti rancangan tu akan hambar kan,... percaya...

dalam dunia ni kena ada gak orang cam azwan ali ni kalau tidak tak berserilah dunia ni

akak memang menyampah dan x suka ngan dia,.. terhover ada ler

Kadang2 jer tengok...
Tp anak kakain yg kecik tuu..paling suka tengok tau.. Mesti dia pun minat AA..

As salam Fara,

Kwn Marya pun sibuk cerita pasal die ni dlm blog... Katanya menyampah sungguh... Marya tukang gelak je nak tgk boleh je online tp mcm xberminat pulak... tak tahu pasni klau tergerak hati nak tgk kan..heheee :))

Sedap pulak bila sebut2 sup tulang tu...adeh, dahlah sejuk2 ni...ngeeeeeee

erk...

seringkas-ringkas mungkin...OH MAIII GODDD

Catat Ulasan