20/06/12

saya dan jason mraz di stadium merdeka

Google
Sampai saja rumah, suami buat kejutan terhebat! 2 keping konsert Jason Mraz? Sangat suka! Melompat-lompat. Menjerit-jerit. Sambil berlari keliling rumah. Macam orang gila.

Siapa tak gila? Sudahlah suami buat kejutan paling manis pernah saya rasa. Konsert Jason Mraz? Tentulah berganda sukanya! Saya nak ikut menyanyi semua lagu. Lagi-lagi You & I Both. Nak menyanyi dengan suami. Nyanyi sepenuh hati. 

Tapi belum sempat Jason Mraz naik pentas, tiba-tiba.....

Teet, teet!....teet, teet!......teet,teet!......!!!!!

Eh? Dah pukul 6 pagi? Mana Jason Mraz?

Ishh....kejam!

31 comments

akk ni,rara dh excited dh taw.ichhhh~

hehehe..baru nak jeles tau!!sekali tipah tertipuuuu :)

eh jap. awak betul pegi ke just mimpi indah? eheheh.

jason mraz tuuu...!

i'd rather go to his concert than bruno mars'.

*

kite kat KL lagi. 1/7 baru ke JB. tapi rasa sedih jer...

muahahaha..!
sabor je lah..

20/6/12

hahahahahahahahaha
sekian terima kasih =)
mimpi pun ok what ..hehehe
sorry dear terketawa la plak =)

20/6/12

MASIH BELUM TERLAMBAT.. SURUH JE SI SUAMI BELIKAN TIKET KALAU BENAR2 MINAT.. :)

20/6/12

kejam gilaaaa....mimpi itu indah~ :D

haha!

a good start for my day!

laa... mimpi ke? mimpi pun mimpi lae asal dah dapat p konsert artis pujaan kan,.. puasss....

Oh Fara peminat dia tu yg terbawa-bawa dlm mimpi hihi..

heheheheh.. pa leh buat.. terpaksa senyum2 je laa.... hihihi (",)

20/6/12

biar betik, sampai termimpi-mimpi ni. kepada suami kau: bro, apa kata kau buat `surprise' tu. confirm dia makin sayang! haha!

mimpi rupanya!

tapi mana tau kan - mipi jadik kenyataan nanti!

20/6/12

Waaa ingatkan betul-betul, baru nak tumpang rasa happy dengan awak, ishhhh

20/6/12

pagi2 aku dah tertipu...huhuhu..

20/6/12

ai baru nk suruh u amik gambar byk2 tapi mimpi rupanya hahahahaha

mcm saya pernah mimpikan faizal tahir gak..uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

20/6/12

cis...kejam tau. Ingatkan betul lah tadi.

20/6/12

ceh..baru nak ucap tahniah sekali mimpi daaaaaaaaaaaaaaaaaa

tido x basuh kaki kah kau?hehe

cittt!!

tido tak basuh kaki ke?

~haha

As salam Fara,

Marya harap hubby awak baca ni...confirm dia pg belikan! heheheee... :))

angau sampai mimpi...huhu

kalau betul best kan...

sampai termimpi2

harus minat sgt yek!


last tgk konsert...masa konsert
pertama CT kat stadium bkt jalil :)

20/6/12

Kalau en. suami fara baca..mau dia belikan nih.

la...mimpi ke...hehe

owh ini boleh dikatakan anda betul2 kipas susah mati utk j mraz tu

haha...ada la kejutan lain tuuuu..tunggu je!

tipah tertipu rupanya..minat sangat lah tu farah..he..he..sampai termimpi-mimpi...

perghhhhh romantik gilerrr suami u buat kejutan gini!! hoho

hahaha.. lenkali nak baca ending dulu baru baca dari mula.. mak budak terkena sudah..

22/6/12

ini lagu2 orang muda... pop yeh yeh pon dah kira berat untok saya...

Catat Ulasan