27/11/12

cakap tak serupa bikin!

Manusia walau situasi cemas macam mana sekalipun, salah satu benda yang hendak diselamatkan dulu adalah duit! Sayang benar dengan duit. Orang datang minta derma pun, gayanya macam kena timpa bencana. Sedangkan semalam, beria bercerita boikot geng Israel. Tapi bila hari ini kita datang kendong tabung Gaza, buat-buat sibuk dan buat-buat tak dengar. Adoi! Kelakarlah! Lain kali jangan tunjuk hebat kalau rasa diri itu tak mampu hendak membantu. Lebih baik lahap Prosperity Burger dari kedekut duit hendak menderma.

Hati tengah seronok sakan bila seketul lagi BE sedang bercambah mekar. Wow! Terima kasih Astro Fear Factor dan sudah tentu Nuffnang!

30 comments

27/11/12

kehkehkeh
macam2 gaya orang ni...
kelakar la...

prosperity beger dah keluar ek?

wah tahniah dapat BE. betul2 KA byk jumpa orng yag cam ni

Memang ramai yang begitu... dan mesti mereka punya alasan yang tersendiri! ;-)

uncle tak ada duit nak di selamatkan .. beli barang pakai kad kredit dan bayar cara on-line. hehe

As salam Fara,

Manusia ni macam-macam kan... Maybe dia jihad tang lain kot...huhuhu... * bersangka baik*

27/11/12

Wow bestnya dapat BE...:)

ehehe..saya bukan apa mereka yang sibuk sangat dengan kempen save gaza ni.. sibuk nak selamatkan gaza.. diri sendiri pun tak selamat tara mana..padahal diri sendiri tu adalah keutamaan..kalau sendiri pun terumbang ambing..sibuk nak selamat orang lain..sudahnya sendiri lemas.. orang lain tu pun silap2 terbabit sama..

nama pun manusia...gitulah...
harta dunia boleh dibawa ke sana...


pray for gaza...

salam kenal..baru follow..saye yg ke 400.. =)

hehehe...biasalah dorang ni ..ckp besar jer lebih,by the way my nuff dah matang..dah leh cash out..tp mcm syg plak...hehehe

27/11/12

Aku tak boikot sebab prosperity burger tu sedap. Eh, apasal tak bagi free prosperity hari tu?

biasa lah farah cakap pandai..buatnya tidak...

farah budak debab ne..banyak cakap tak..geranya tengok..mcm iklan ubat gig si aydin ne...comel lah tengok..suka tengok budak lelaki rambut nya lurus aje...anak kak ita ikal dan kerinting..he.he...he

as salam kak fara..

bab israel..dengan RYAN4 saya hasutkan supaya bencikan mcd dan barangan lain yang mmpu saya elak kan. waktu tgh hot jer org selalu bikin pantas, dah suam2 kuku..masing2 mula berpaling. itu lumrah ^_^

27/11/12

setakat ni belum ada tabung yang diedar, almaklum cuti sekolah...
tabung online agak kurang yakin walaupun biasa beli baju online.. itulah resam org malaysia..

27/11/12

Pandai org dulu-dulu buat peribahasa rambut sama hitam tapi hati lain-lain. Lagilah sekarang rambut pun dah macam-macam warna..

Ironinya ada dgn N3 fara ini.

27/11/12

BETUL TU.. :)

tahniah for the iklan :)

org melayu kita terutamanya selalunya hangat2 taik ayam je dalam apa jua kerja.

memang ada mcm tu. Ramai ni hah.. meluat tgk.

cakap dengan perut...jadi serupa itu lah...huhuhu~

27/11/12

Setuju. Memang betul pun.

tu la xfhm esp bila beriya marah tapi buatnye benda lain

28/11/12

wah akak dapat banyak BE, nak sikit. hihi.

tak tau nak buat BE tu macam mana, teringin..

Manusia.. ramai yang pandai bercakap tapi bila time nak laksana ... ada kawan saya bukan main pos status kat FB suruh boikot McD, maklumlah masa tu tengah hangat .. bila dah suam-suam kuku sikit.. elok je dia buat selamba pegi beli McD.. hampeh

28/11/12

Terbayang prosperity burger...ekekeke...

28/11/12

ntahlah.. adakala tak faham jadinya..

israel dah buat genjatan senjata..so bleh g makan prosperity..dan2 dia kuar lepas israel buat genjatan senjata..haha strategi2..

Catat Ulasan