7/11/12

teruk

Semalam, mungkin hari yang teruk buat saya. Sebenarnya, bukanlah yang paling teruk. Tapi disebabkan saya dah lama tak rasa teruk, maka semalam saya betul-betul down dengan peristiwa yang teruk! Argh! Kalau diikutkan, saya tak perlu nak rasa teruk pun sebab saya bukanlah orang yang teruk. Tapi kenapa saya perlu rasa yang saya sangat teruk?

Tiba-tiba, saya rasa macam Gollum. Malaikat baik dan malaikat jahat dalam satu badan. Fuh!

25 comments

7/11/12

teruklah lu ni dah tahu lu tak teruk kenapa lu rasa lu teruk dan teruk la lu ni. ulang ayat ni 10x

7/11/12

so hari ni rasa teruk lagi tak?

kalau kita rasa teruk, ada orang lain lagi teruk !

Apakah yang telah membuatkan Fara rasa teruk sangat tu? :(

7/11/12

rasa bertambah teruk bila kau banyak guna perkataan `teruk'. psychological establishment pun dapat bagi efek jugak.

7/11/12

kadang2 mmg kita akan rasa kita yang paling teruk

takpe...sabar..Igt, orang lain ada yg di uji lebih teruk...:)

semoga hari ni lebih baik lagi.. take care..

la, kenapa pulak ni!

7/11/12

1st time saya tengok Gollum, saya seram...

7/11/12

saya baru baca satu buku motivasi ni. Chicken Soup for The Soul. Katanya; kalau ada masalah, kita usaha tolong org lain, buat org lain rasa gembira. insyaAllah, semuanya akan ok..

Sekali sekala rasa teruk, memang jadi macam terkejut beruk, kan?

Teruknya... hope fara kuat eh hadapi benda yg teruk tu.

7/11/12

Dah 3 hari saya melalui hari yg teruk. Stress & down sgt2.

nasib baik sedar awal.. jadi bolehlah memperbaik yang teruk agar tak jadi teruk..

akak ni plak, tau hari ni teruk sebab x siapkan kerja tp tangan menggatal online tapi yg teruknya akak x ubah dari teruk jadi tak teruk dan akak terus jadi teruk dengan online jee dan kerja x siap2 pun..

7/11/12

apalah yang teruk sangat tu fara ooii... :)

7/11/12

apalah yang teruk sangat tu fara ooii... :)

7/11/12

graf hidup..sesekali down utk kita tau nikmatnya hidup tenang.
senyuuum!

7/11/12

Sy baru nak komen entry 30 seconds yg lepas tu..

7/11/12

haha! ;)
saya tahu awak kuat!

perasaan awak je tuuuu~

7/11/12

relax2.. cari aura +ve. ;)

teruk la haktui! :D

7/11/12

sabar ye..Allah sayang kamu..

farah..biasa juga..kekadang ada hari yg kita rasa teruk buat diri kita...so hadapi dengan sabar ok...

Catat Ulasan