21/11/12

tolong!

Ada nampak apa-apa gangguan dalam blog saya tak? Boleh nampak tak? Atau saya seorang yang nampak? Kalau kawan-kawan nampak, mohon tunjuk ajar ya?

26 comments

nape ek sis??ok je nmpaknye..

21/11/12

haah..kenapa blog awk jd mcmni..ada entry kat header

header ilang ke apa ni???

tapi nampaknnya muka aydin tu...

21/11/12

ok je gua tengok..xde apa2 pun gangguan seksual ke atau pengeboman berani mati mahupun roket israel... line clear...

21/11/12

gangguan pe??
iklan ke???

21/11/12

ok je

21/11/12

mcm tak nmpak je, hehe

saya tak nampak..tapi ada 2 entry lain yang takde di halaman...

21/11/12

ye la ada gangguan kat atas.. sori dear.. tak pandai bab2 ni.. moga dapat selesai cepat

21/11/12

Ok jer fara. Tak nampak apa2 gangguan pon.

memang nampak .. cerita ambil dadah di Felda Pancing Selatan menempel .. tapi malangnya uncle tak tahu macamana nak tolong.

nampak!

gangguan makhluk halus kah?

21/11/12

setakat ini takde...

21/11/12

Apasal keluar kotak ini Fara. Kakak tak pandailah. Mungkin dah tersetting pada Fara punya layout tak?

21/11/12

OK JE.. APA MASALAHNYA?

erkk...xnmpak pape pun?? nuffnang ads ni ke??

21/11/12

betullah... harap2 ada blogger yg pandai yg boleh membantu,..

ape?ape?

nama jd len ye preview die.. x leh nk tlg ler x brp nk reti ni!

21/11/12

hmmm...cuba godek2 bahagian setting layout tuh...nak tolong byk tak berapa mahir...huhu

21/11/12

So far so good!

Bila di klik pada tajuk - dia ok macam biasa...tapi bila di klik pada pada "pok amai-amai" - bertindih-tindih plak gambai aydin dengan sebahagian posting...

camne ni ek???
aku pun tengah cari camane nak solve this problem....lom dapa lagi. Kalo ko dah dapat...buatlah entry mengenainya....ajar kami sama..

21/11/12

tak nampak apa2 jadi tak tahu nak tolong cemana..hehehe

22/11/12

sebelum baca entry terbaru tu, memang tak dapat kesan apa masalah pada blog ni.. tapi bila dah tau masalahnya, harap Farah dapat menyelesaikannya tanpa perlu menutup blog ni. ;)

22/11/12

kat skrin saya ni ok je...

Catat Ulasan