12/12/12

ke laut lagilah saya nampaknya!!!

Saya dah kata. Mood saya untuk berblog sudah jauh ke tengah laut. Tak boleh ponteng walau sehari. Sekali ponteng, pasti nak lagi. Oklah. Saya nak buat kerja dulu. Saya tinggalkan lagu ini untuk kawan-kawan blog saya. Dan juga untuk blog Pok Amai-Amai tercinta. Dengan ucapan; Rindu kamu. Mahu kamu, sangat-sangat! 

BB Mak - Come Back Here

Baby, set me free from this misery 
I can't take it no more 
Since you ran away nothing's been the same 
Don't know what I'm living for 

Here I am so alone 
And there's nothing in this world I can do 

Until you're back here baby 
Miss you, want you, need you so 
Until you're back here baby, yeah 
There's a feeling inside I want you to know 
You are the one and I can't let you go 

So I told you lies, even made you cry 
Baby, I was so wrong 
Girl, I promise you now my love is true 
This is where my heart belongs 

'Cause here I am so alone 
And there's nothing in this world I can do 

Until you're back here baby 
Miss you, want you, need you so 
Until you're back here baby, yeah 
There's a feeling inside I want you to know 
You are the one and I can't let you go 

And I wonder
Are you thinking of me? 
'Cause I'm thinking of you 
And I wonder 
Are you ever coming back in my life? 

'Cause here I am so alone 
And there's nothing in this world I can do 

Until you're back here baby 
Miss you, want you, need you so 
Until you're back here baby, yeah 
There's a feeling inside I want you to know 
You are the one and I can't let you go

Tahu dek kawan saya, mesti mereka ketawakan saya kerana lagu di atas. Tapi percayalah, ini realitinya menjadi seorang Faraherda Razalan. Heee~

26 comments

lagu ni rentak inang ke ?

* tak perlu jawab. hehe

12/12/12

Assalamualaikum Fara

tak sertakan vedio klipnya sekali

12/12/12

cepay-cepat dtg mood puan Faraherda Razalan ni..

12/12/12

Mmg!!! Klu dulu rasa pelik x update blog..now pelik klu tetiba rajin update haha

12/12/12

entahnya fara, lama sepi tanpa entri.

Lamanya ke laut. Bila nak naik darat nih fara ☺☺

saya sedang bercuti dari berblog :) tapi rindu sangat dengan kawan2.. dapat jugak menjejak beberapa orang hari ni..

cuma masih tak dapat nak membuat entry..

same to me bz..tp curi2 blog walking dan tinggal jejak

Layannnnnn :)

12/12/12

laut mana tu fara? saya dah sampai laut mana dahhhh...dh lama sgt tak update..dah mua..huhu

penyakit tu dah lama hinggap kat sy kak fara.so,jgn ponteng ye! hihi

12/12/12

selalu gak jadi camni huhuhu

12/12/12

cuti sehari pun dah segan2 nak update apalagi mcm saya yang cuti lama nih..heheh

12/12/12

asyik ke laut jer...hasil tangkapan ikan mcm mana, ok tak...hehe

12/12/12

KE LAUT? HEHE.. DAPAT IKAN BESAR JANGAN LUPA PUBLISH KAT BLOG.. :)

13/12/12

ok. lagu ini terkandung dalam kaset koleksi MTV (Most Wanted kalau tak silap) milik saya.

*mengalir air mata rindu.

13/12/12

cheqna plak lately macam serba x kena...tak tahu kenapa

hikhik..saya pun mood berblogging selalu ke laut..wahaha

13/12/12

ala...







jgn lama2 kat laut tu tau. ahaksss :)

dtg bca lepas abis dah cuti2 mesia hehe

14/12/12

err. ni lagu cipta sendir eh????

taruk la klip youtube sekali!!! eheheh demand pulak. :p

cuba buat report kat balai polis kata mood hilang..hehehe

Regards,
-Strider-

kesibukan kerja dan aktiviti sering kali buat aku kurang berblog.

16/12/12

ewwwwww so sweet rindu ittew! hahaha

laut mana Fara? Mcm lagu frust je? Aydin sihat?

Catat Ulasan