22/01/13

sangat scandinavian dan saya jatuh cinta...





Saya membayangkan duduk bersantai di salah satu ruang di atas. Membaca sambil mendengar lagu-lagu Sarah McLachlan. Aduhai!

Berangan sekejap. Biar stress terbang pergi.



34 comments

22/1/13

selera kita sama.
cuma belum mampu di realisasikan

Tumpang berangan sekali. Bestnya klo dapat rumah mcm ni kan.

awesome!

dapur hitam putih, cantik!
tapi big NO pada sofa putih bila ada budak2 kecik ni

Serius cantik dan saya suka jugakkk!!

putih..suci..tenang...nampak luas...
lega je rase otak yg serabut kalau suasana mcm ni..

tgh mengusahakan ruang idaman sikit demi sikit! chaiyokk

Kalau kakak dah tahu memang tak mampulah fara...

psst: Fara belum layak dpt voucher socso tu. Umur 40 tahun baru dapat. HR dept kena alert isu ini. Kalau dia tak tahu suruh dia surf web socso.

22/1/13

Assalamualaikum Fara

kalau saya...untuk sebulan dua...boleh la

masuk bulan ke 5 mula la berkarat...he he

22/1/13

saya teringinnya nak macam ni.tapi dengan maisara ni dinding gitu cepat je dia menyental..ada je yang bertepek kat dinding tu...hahha

wah2 KA pun suka juga lah

sangat suka idea untuk mengecat dinding warna hitam dan bole function sebagai blackboard. Sangat sesuai for kiddos.

Tetapi Putih adalah BIG NO NO untuk saya. :)

Tanpa Nama
22/1/13

Ok macam Windsor sikit2..haha akak berangan ni fara!


Lwindsor

22/1/13

SAYA KALAU ADA DUIT TERLEBIH MAHU JUGAK BUAT BEGINI..

kombinasi warna black n white mmg sesuai kan...:)

23/1/13

simplenya inspirasi scandanavian ni...

eh akak layan Sarah Mclachlan?

lagu Adia minat? Sweet Surrender, Angel...

suka lagu-lagunya :)

23/1/13

amboiiii.. mmg sedap ahhh kalu dpt kan..

23/1/13

ahhh!!! bahagia nya bila terasa diri sdg berehat-rehat disalah satu ruang tamu itu..tiba2...putihhh itu buat kerja ku bertambah dua tiga empat kali ganda...terus putus angan...

sangat cantik! kena tunggu anak2 besar.. kalau tidak syok diorang duk contiang dinding..hahaha..

23/1/13

jom verangan sesama

23/1/13

suka jugak, tapi takmo utk bilik tidur warna black white ni..tak romantik. ^__^

mak aiii...cantik kan..berangan la dulu xper..pas ni mana tau jadi kenyataan..kan?

mmg cantik..putih bersih gitu :))mode berangan activated,eheheh!!!

waaaaaa suka gak boleh?

23/1/13

putih bersih.., sy suka juga berangan2 mcm tu.

Tak kuar rumah pun takpa, ya?

Indah damai dan canteeknys.....mcm dlm mimpi....tumpang berangan gak lah...hehe

Salam perkenalan drpd : suteraungu87.blogspot.com

Cantiknnnyyyaaaa..
Tapi kalau anak akak kat situ kjap je dinding putih jd hitam.. alahai..

Cantik...tp nak wat camni susah & take time..huhu..kena kumpul duit dulu la

25/1/13

rindu kat cik fara la!
^_^

25/1/13

wow!! mmg cantik!!

ohsem nok!!

cantik....kemas kan?

sedap mata memandang

Catat Ulasan