29/01/13

tadaaaaaaa!

Apa khabar blog? Harap kamu sihat. Saya? Saya sihat. Cuma...cuma...sibuk sikit. Agaknya. Mungkin. Bukan! Bukan alasan. Memang sibuk. Betul! Tak tipu!

Errr....

Hari ini memang hectic! Mana-mana ceruk jalan, semua sesak!


28 comments

29/1/13

takde perhimpunan pun sesak? nak marah siapa pulak ye...

eh... thaipusam dah habis!

saya tak busy!

29/1/13

bersyukur dapat tempat kerja yg tak jau dari rumah, tak sesak.., tak sakit hati !

Saya pun sibuk hari ni..
Sibuk sign MC

keh keh keh

29/1/13

hahaa..saya pun sibuk dgn mcm2 hal family, cuti panjang byk hal. Harini baru nak aktif blog.

29/1/13

tipu!


(hehe)

hai fara!

same here..bz sgt2.. agak2 tension terus blog walking

Sibuk buat cookies ker fara ☺☺

Hujung-hujung bulan ditambah baru naik kerja biasalah Fara.

Saya malas!

29/1/13

TERPERANJAT LE SEKEJAB.... :D

sy kuar umah pkul 8 pagi, smpai ofis kul 9:40. masuk opis buat je lah muka tak bersalah.... -.-*

29/1/13

bukan alasan...gua pun..

29/1/13

saya pun sibuk..
kadang2 menyibuk..hehehe

Blog baik2 je, cuma tuan blog yg kurang baik sbb banyaaakkk keja, cam sama jer dgn akak., almaklum awal2 thn nie.,

penangan taipusamker sesak2?huhu arituh bahana kena jem masa alik kampung.patah kaki sero!

Jangan busy buat buat tauuuu...

31/1/13

penah dah rasa dulu meredah kesesakan :)

ari isnin dan trafic jem adalah spt kembarr

31/1/13

aku pun sgt2 sibuk lately ni nok...curi2 update kat blog pun pakai henfon jer...

ni baru dpt BW sikit2...kalau tak, mmg tak sempat...

kat lembah klang nih mana2 corok pun jem lah...hehe

nice post :)

nice post :)

Sumtimeskn fara..kita rsa nk sgt lari jauh2 dr sgala hiruk pikuk kesibukan....

Sibuk mmg x pernah hilang dr kamus hidup.. kalau x sibuk pelik pulak rasanya kot..
Itulee manusiaa..

sesekali dapat pergi jauh dari kesesakan.. nikmat rasanya.. ;)

Catat Ulasan